Szivárványos zászlóval szaladt be a pályára Katarban, három évig terjedő börtönbüntetés várhat rá

2022. november 29. 11:36

„Reméljük, semmi sem történik a sráccal, mert megértjük az üzenetét, és szerintem a világ is megértette, mire gondol” – fogalmazott az egyik portugál válogatott játékos.

2022. november 29. 11:36
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy hétfőn Brazília és Portugália is továbbjutott csoportjából a katari vb-n. Cristiano Ronaldoék mérkőzése nem csupán a győzelmük miatt marad emlékezetes: a találkozó közben a pályára rohant egy férfi szivárványos zászlóval a kezében, polójával pedig Ukrajnára és az iráni nők helyzetére próbálta felhívni a figyelmet.

Fotó: Pablo PORCIUNCULA / AFP
Fotó: Pablo PORCIUNCULA / AFP

A portugál válogatott középpályása a mérkőzés után úgy fogalmazott

Mind velük vagyunk, és támogatjuk a pólón látott üzeneteket.

Reméljük, semmi sem történik a sráccal, mert megértjük az üzenetét, és szerintem a világ is megértette, mire gondol” – hangoztatta Rúben Neves. Az aktivstára váró büntetésről egyelőre nincs hír, de a homoszexualitás propagálása egyértelműen tiltott a katari törvények szerint: akár három évig terjedő börtönbüntetést is kaphat a pályára rohanó férfi.

Fotó: Odd ANDERSEN / AFP

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2022. november 30. 15:11
Befutott a börtönbe, szép agyatlan húzás volt. Sebaj, ilyen selejtekre úgy sincs szükségünk.
stevebacsi
2022. november 29. 22:50
nem kellenek az ilyenek...buzerátor szekerét tolja...iráni nők...mennyen oda harcoljon..
Kivűlálló
2022. november 29. 22:13
"Szivárványos zászlóval szaladt be a pályára Katarban, három évig terjedő börtönbüntetés várhat rá" Én ott helyben lefejeztettem volna!
Kaldvi
2022. november 29. 21:48
lőjék már fejbe, mit szaroznak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!