Kimerülhettek a NATO-országok kétharmadának a fegyverkészletei

2022. november 27. 08:16

Franciaország, Németország, Olaszország és Hollandia még képes szállítani.

2022. november 27. 08:16
null

A TASS orosz hírügyökség a New York Timesra hivatkozva arról ír, hogy a NATO-országok kétharmada már kimerítette lehetőségeit az ukrajnai fegyverszállítással kapcsolatban.

A harminc tagországból húsznak már majdnem nullán áll a készlete,

írják, tíz ország azonban még őrzi a fegyverszállítás lehetőségét. Köztük van Franciaország, Németország, Olaszország és Hollandia.

Brüsszel nem tűri az ellenvéleményt, önkényuralmi módszereket alkalmaz – itt a REAKCIÓ GFG-vel!
Háború, katari foci vb és amerikai kampányfinanszírozás a baloldalnak. Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal G. Fodor Gáborral, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

 

Háború, katari foci vb és amerikai kampányfinanszírozás a baloldalnak. Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal és .  

Fotó: Bundeswehr, US Army, MTI

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolt
2022. november 27. 21:53
A fő gond szerintem,hogy fogalma sincs sem a natonak sem az eunak Putyin meddig akar elmenni,meddig tud. Kik robbantották az északi vezetéket. Csak elméletileg az is előfordulhat,hogy ha nem orosz részről történt,ellenreakció ,A tankerek támadása is megtörténhet . Szép lassan évek alatt leépülhet a teljes eu. Elég veszélyes játékot játszanak. Lesz nato katonaság csak nem lesz üzemanyag elég. Persze ne így legyen de az irány egyértelmű,hisz nem azon gondolkodtak miképp oldják az üzemanyagot.Nekiálltak lábon lőni magukat.Mint írtam már a focit labdával lehet megnyerni.A hánorút fegyverrel lehetett volna. Most a fegyvereket leépítik oda adományozzák . Ha megszűnik a déli áramlat is,ill tanker hajókból eltűnik ..válójába nem lesz nato sem...mint ellenfél. Nem tudni azt sem mekkora ütembe gyárt oroszország jelenleg rakétát stb. Valószínűleg olcsón és sokat és azokat fogják hatástalanítani a drága kapott védelmi rakéták. Másképp kellett volna ezt intézni valahogy. Megteremteni a biztonságos kőolaj gáz hidrogén utánpótlást gyorsan. Mielőbb minél hatékonyabb áramtermelés.Széles körű elektromos járművek elindítása. Korlátlan hitel hozzá. Amint kiépült 50% ra már indulhat a szankció.De ez idő. Remél nem a rossz verziót fogjuk megtapasztalni. Ha marad ukránok kifárasztása 1 év múlva is akkor sajnos a rossz verzióját fogjuk megtapasztalni,2-3 év múlva. Csak horror áron lesz valakiknek kőolaj,gáz stb.Gazdaságok leállhatnak. Ehhez nem kell atombombát se használni. Úgyse lenne értelme. Ne legyen igazam senkinek se lenne jó,csak ugye érthetetlen mely korcsoportot fedik le a szankcióba hívőket,csecsemő vagy ovodás talán.,netán más ... Persze lehet rájönnek utólag hogy ezt is "elqrtuk"..
Lajoss
2022. november 27. 15:39
A TASSZ álma..by mandiner.ru
Dezsőke
2022. november 27. 13:01
békét
19Vs1...
2022. november 27. 12:18
Az igaz , hogy a társadalomtudományokhoz zokni vagyok , a politikai gazdaságtanhoz is , de : Szigorúan a saját pénztárcámon keresztül szemlélem ezeket az eseményeket . Ahhoz , hogy az elkényelmesedett gazdaságot felélénkítsék kell egy kis recesszió . Ez a háború pont megfelel erre a célra . Az emberek életéért kár , de ha a fejlett nyugati társadalmakat ( EU ; USA ) nem érdekli akkor nekem se kell lelkiismeret furdalásom legyen . Úgyhogy csak lőjék egymás technikáját lehetőleg minél többet semmisítsenek meg . Amiben reménykedem , hogy a kis országunknak is jut - még ha csak összeszerelés is - az új technikák gyártásából .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!