Rácuppannak-e az amerikaiak a vecsési olajra?

2022. november 22. 13:51

Ott, ahol olajat találnak, záros időn belül Amerika szükségét érzi némi demokráciaexportnak.

2022. november 22. 13:51
null
Kontra

„Örvendetes hír, hogy Vecsés közelében jelentős mennyiségű olajat találtak a MOL szakemberei.

Az már annál kevésbé, hogy a történelmi tapasztalat azt mutatja, hogy azon a területen, ahol olajat találnak, záros időn belül Amerika szükségét érzi némi demokrácia exportnak.

Magyarország régóta szálka a Demokrata Párt szemében, így megtörténhet, hogy ha a demokrácia liberális változatát küldik el nekünk amerikai katonákkal.

Persze első útjuk a MOL finomítókhoz vezetne, hogy az illiberális vezetést elvágják bevételi forrásaitól.

Mindenki jobban jár tehát, ha a tonhal konzervből is óvatosan önti le az olajat, nehogy amerikai beavatkozást provokáljon ki!”

Jelentős mennyiségű kőolajat talált a Mol Vecsés határában

„Jelentős mennyiségű kőolajat talált a Mol Vecsés határában, 2100 méter mélyen, a társaság júliusban kezdett kutatófúrásba a területen, ahol a szükséges tesztek elvégzése után bebizonyosodott, hogy eddig ismeretlen kőolajmezőt sikerült felfedezni - közölte az olajtársaság az MTI-vel hétfőn.

Nyitókép: Facebook

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. november 23. 12:47
Crvena Zvezda szurkolói kiraktak 1 molinót. Felsorolták azt a 102 országot amit az amyk már megtámadtak. Szcére ,minket 56ban csak hergeltek. Neki is mentünk 5000 T-34nek. Mi leszünk a 103ik. Nálunk is találtak oilt,meg gast. Töménytelen mennyiségben.
roccobaba
2022. november 23. 09:41
Nos, eszetekbe se jusson valahol kiönteni a használt olajat, mert megjelenhetnek az ejtöernyős desszantosok...
Ricsibmf
2022. november 22. 19:16
Ifjabb Dzsoki Juingot terepjárójával gyorshajtáson érték és megbírságolták Vecsés közelében!
Tatulus
2022. november 22. 18:21
Tisztára izgulok, nehogy valami nagy olajkincsre találjunk - olyan évi 60-70 millió hordónyival egész jól ki lehetne jönni - csak akkor nehogy "demokratizáljanak" minket! Na, vicceltem, egyelőre még messze vagyunk ettől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!