Medvegyev: Nem jószívűségből nem vetettük még be a teljes arzenálunkat, mindent a maga idejében

2022. november 14. 09:38

„A jövő világrendjét Oroszország formálja” a politikus szerint.

2022. november 14. 09:38
null

Telegram-csatornáján osztott meg új bejegyzést ismét a finomkodó üzeneteket eddig is nélkülöző orosz politikus, ahol emlékeztette követőit az „ebben az évben elért orosz eredményekre”.

Ebben többek között azt írja, hogy „a mi országunk az, amely visszaadja és már vissza is adta ősei orosz földjét, és nem fordítva. És ez a visszatérés folytatódni fog”.

Tapsvihar, ölelés és ujjongás - így fogadták az első külföldi újságírót Herszonban (Videó)

Nem csak az ukrán katonákat, hanem a külföldi újságírókat is nagy örömmel fogadták a felszabadított Herszonban. Alex Rossi, a brit Sky Newst munkatársa volt az első külföldi riporter, aki a frissen felszabadított városba érkezett. A felvételen jól látszik, hogy a tömeg óriási ünneplés közepette fogadja a külföldi újságírót.

Medvegyev szerint továbbá „ma Oroszország alakítja a jövő világrendjét, nem pedig az államok, Nagy-Britannia vagy a sötét Kijev”. Végül azt is írta:

Oroszország (...) még nem használta fel a lehetséges megsemmisítő eszközök teljes arzenálját. (...) És nem csak a bennünk rejlő emberi jóságból. Mindent a maga idejében”

– húzta alá, hozzá téve, hogy Oroszország még „nem csapott le minden lehetséges ellenséges célpontra sem, amely lakott területeken található”.

Nyitókép: Lillian Suwanrumpha / AFP

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oegyg
2022. november 14. 15:50
Ezek mindig utólag kitalálnak valami jól hangzó magyarázatot arra, hogy éppen - technikailag - picsán lettek rúgva. Milyen áron várakoznak ezek a szerencsétlenek, milyen áron a "maga idejében"? Az embereik életével játszanak, ha nem a megfelelő döntéseket hozzák meg a megfelelő időben. Márpedig a második világháború óta nem halt meg ennyi orosz ilyen rövid idő alatt harc közben. Ezek agyalágyultak, nem több.
stug
2022. november 14. 13:37
Medvegyev: Nem jószívűségből vetettük be a teljes arzenálunkat, hanem - mert ennyit tudunk
Dezsőke
2022. november 14. 12:30
békét
jánosbácsi
2022. november 14. 12:16
Medvegyev elfelejtette ,hogy a Szovjetek az USA hathatós segítségével nyertek a második világháborúban a nácik ellen ,az USA most az Ukránok oldalán áll !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!