Orosz nagykövet: Túl messzire mentek a britek, elvihetnek minket a vonalig, ahonnan talán nincs visszatérés

2022. november 03. 21:49

Andrej Kelin elmondta, átadta a brit nagykövetnek a dokumentumokat, amelyek szerinte igazolják a britek érintettségét a krími támadásban.

2022. november 03. 21:49
null

Andrej Kelin, az Egyesült Királyság orosz nagykövete arra figyelmeztetett, hogy a britek „túl messzire mentek” az ukrajnai háborúban. Az orosz diplomata állítja: bizonyítéka van arra, hogy a brit különleges erők részt vettek egy ukrán dróntámadásban, amely Oroszország fekete-tengeri flottáját érte a Krím félszigetnél − számolt be a The Guardian

Amikor felszólították, hogy mutassa meg ezt a bizonyítékot, Kelin azt mondta, hogy átadta azt a brit nagykövetnek, és hogy „hamarosan nyilvánosságra kerül”, talán már holnap.

Bár a visszatérés mindig lehetséges. Mindenesetre el kell kerülnünk az eszkalációt” − mondta el a nagykövet. 

Nyitókép: AFP

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alexis de Tocqueville
2022. november 04. 09:13
Én mindig mondtam, hogy tuti van valami a teájukban, hogy ennyire hülyék
BőröndÖdön
2022. november 04. 09:06
Takarodjatok Ukrajnából,szemét agresszorok!
Jaznaju
2022. november 04. 08:52
"Nem lehet figyelmen kívül hagyni azt az SMS-t, amelyben Liz Truss brit miniszterelnök egy perccel a gázvezetékek felrobbantása után azonnal jelentést tesz Antony Blinken amerikai külügyminiszternek arról, hogy „elvégeztetett” https://index.hu/kulfold/2022/11/04/haboru-orosz-ukran-konfliktus-brit-nagykovet-amerika-eszaki-aramlat/
ericco
2022. november 04. 08:51
Es mi fog tortenni annal a vonalnal? Besorozzak a 60 ev felettieket is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!