Videón, ahogy orosz rakétatámadás éri Dnyiprót

2022. október 10. 15:04

Az ukrán rendőrség szóvivője elmondta, Kijeven kívül 14 megyét, azaz csaknem az ország felét támadás érte.

2022. október 10. 15:04
null

Videó készült arról, ahogy orosz rakétatámadás éri Dnyiprót. A felvételt egy autós fedélzeti kamerája rögzítette, és két hatalmas robbanás látható rajta.

 

Ukrán rendőrség: csaknem az ország felét megtámadta az orosz hadsereg, sok a halott és sebesült

Az Ukrajnát ért hétfői orosz rakétatámadásoknak az eddigi adatok szerint legalább tíz halálos áldozatuk és mintegy hatvan sebesültjük lett – közölte Marjana Reva, az ukrán országos rendőrség szóvivője egy tévéműsorban.

A tisztségviselő elmondta, hogy a fővároson, Kijeven kívül 14 megyét, azaz csaknem az ország felét támadás érte. Hozzátette, hogy a helyszíneken rendőrök, törvényszéki szakértők és nyomozók dolgoznak, akik „rögzítik az Oroszországi Föderáció bűncselekményeinek következményeit”. Az Ukrajinszka Pravda hírportál beszámolója szerint Ukrajna egész területén több mint 5 és fél órán át tartott a légiriadó.

Nyitóképünk illusztráció. Forrása: Volodymyr Tarasov / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. október 11. 10:05
Dnyepropetrovszkot.
Szkeptikus fickó
2022. október 11. 06:51
Érdemes olvasni néha az orosz Pravdát. A támadással kapcsolatban külön kiemeli, hogy Ukrajna így nem tud áramot exportálni Európába pédául Magyarországra, vagy Szlovákiába. Erre megy ki a játék. A magyar kormány meg lobbizik az orosz szankciók eltörléséért...
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. október 10. 16:28
Éljen Ámérika!
nuknuk
2022. október 10. 16:19
Szörnyű, támadnak az oroszok. Legyetek már semlegesek és nincs háború. Marha ukránok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!