Ukrajna arra kéri a menekülteket, ne térjenek haza télen

2022. október 26. 20:04

„Túl kell élnünk ezt a telet. Ha az emberek visszajönnek, az elektromos hálózat összeomolhat” – jelentette ki a miniszterelnök-helyettes.

2022. október 26. 20:04
null

Ukrajna arra kérte azokat a menekülteket, akik az orosz invázió miatt távoztak az országból, hogy ne térjenek haza télen, miután a drón- és rakétacsapások a törékeny energiahálózatot fenyegetik.

Erről Irina Verescsuk ukrán miniszterelnök-helyettes beszélt, aki videóüzenetben tanácsolta az ukránoknak, hogy ne menjenek vissza az országba.

Túl kell élnünk ezt a telet. Ha az emberek visszajönnek, az elektromos hálózat összeomolhat”– mondta Verescsuk.

Nyitókép:MTI/EPA/Szergej Kozlov

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. október 27. 06:15
Ezt a telet Ukrajna nem fogja kibírni. Őrületes menekülthullámra kell számítani.
vajda
2022. október 27. 03:28
„Hacsak nem akarjátok azt állítani, hogy a békét megadással lehet elérni, a békét Ukrajna támogatásának folytatásával lehet elérni, lehetővé téve számára a védekezést”. Giorgia Meloni az olasz felsőházban.
néhai Ch.Pilot
2022. október 26. 21:56
Ukrajna. Nem úgy viselkedik, mint egy haza a saját népével. Nem azért tartja távol a népet, hogy azok elkerüljék a bombázást, ágyúzást, a halált, hanem, hogy több gáz meg villany jusson a vezetőknek. Tipikus ... wirtschaft. Ha erre sem eszmél fel az ukrán nép, akkor megérdemli a sorsát.
zoles
2022. október 26. 21:56
Szerintem nem is nagyon akartak visszamenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!