Videón, ahogy a tádzsik elnök hét percen keresztül kiosztja Putyint

2022. október 16. 07:21

Az orosz elnök szemlátomást egyre kényelmetlenebbül érezte magát.

2022. október 16. 07:21
null

Kazahsztán fővárosában, Asztanában a napokban tartottak csúcstalálkozót közép-ázsiai államfőivel, az eseményen Vlagyimir Putyin is részt vett. A Daily Mail számolt be a találkozó meglehetősen kínos részéről: Emomali Rahmon ugyanis közel 7 percen át sorolta sérelmeit Putyinnak. Az 1994 óta uralkodó elnök többek között azt mondta az orosz elnöknek: 

Lehet hogy kis nemzetek vagyunk, lehet hogy nem vagyunk 100-200 millióan, de van történelmünk, kultúránk, és azt akarjuk, hogy tiszteljenek bennünket. Nincs szükségünk semmire, csak arra, hogy tiszteljenek bennünket”.

Rahmon ráadásul még azt is Putyin fejére olvasta, hogy ugyanazokat a hibákat követi el, amik annak idején a Szovjetunió bukásához vezettek. Rahmon azt is sérelmezte, hogy úgy érkeztek Tádzsikisztánba orosz üzletemberek, hogy az ország erőforrásain meggazdagodtak, de befektetni nem voltak hajlandóak.

Az incidenst teljes hosszában megtekintheti itt:

Nyitókép: YouTube képernyőfotó

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. október 16. 21:02
"Videón, ahogy a tádzsik elnök hét percen keresztül kiosztja Putyint" Vlagyimir tekintélye kissé megkopott.
pemete jakab
2022. október 16. 21:00
Tádzsik elnök: Lehet hogy kis nemzetek vagyunk, lehet hogy nem vagyunk 100-200 millióan, de van történelmünk, kultúránk, és azt akarjuk, hogy tiszteljenek bennünket. Nincs szükségünk semmire, csak arra, hogy tiszteljenek bennünket No, Vlagyimir, a fagyi visszanyal. Putyinoknak, Orbánoknak a tisztelet addig fontos, amíg őket kell tisztelni...
Lajoss
2022. október 16. 19:51
Egyre többen szopatják a kágébés makákót..:)
amca
2022. október 16. 18:22
Ostoba tadzsik,szamárháton. Képzeld el hogy amy befektetők jöttek VONA. Kö a kövön nem marad. Jewrejek jöttek VONA. Még anyád koporsójáról a szemfedőt is ellopták VONA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!