Schilling Árpád nyári utazása félresikerült, „egy nagy kupac szarnak” tartja a Lufthansát

2022. október 05. 11:59

A rendező el is határozta, hogy a jövőben csak vonattal vagy autóval fog utazni.

2022. október 05. 11:59
null

Facebookon kelt ki a Lufthansa ellen Schilling Árpád, úgy tűnik, nem sikerült nyári utazása. A dolog annyira komoly, hogy bejegyzését angol nyelven írta. 

Elmondása szerint júliusban két napra Frankfurtban rekedt, és 500 euróval drágábban (kb. 211 000 forint) tudott csak Lyonba utazni. Mint írja, azt ígérte neki a Flightright szolgáltatás, hogy visszatérítik neki a 150 eurós repjegyet, ehhez pedig papírmunkát kellett kitöltenie. 

Engem dolgoztattak”

– fakadt ki, hozzátéve, hogy végül semmit nem kapott vissza. El is határozta, hogy a jövőben csak vonattal, vagy autóval fog utazni, és ha repülésre is szorul, akkor nem fogja a Lufthansát választani. A légitársaság kapcsán aztán írásába beleszőtt egy kis kapitalizmus-kritikát is.

Hogyan szarjunk az utasaink fejére. A kapitalizmus számára az egyén nem létezik, csak a tömeg. A pénzt sem a kapitalisták fogják elveszteni. Kirúgnak 1-2 alkalmazottat és kész”

– értékelt Schilling.

Nyitókép: Facebook

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. október 05. 23:23
Egyik kupac szar a másikról...
Robertoo
2022. október 05. 23:23
Mi ez a sz@rkupac? (Mondhatnám, hogy ki ez a ..., de az túlzás lenne.)
Pacalperkelt
2022. október 05. 22:53
Fitying egy igazi 0
kukasmacska
2022. október 05. 22:31
Ohh, micsoda botrány! Kártérítést akart és ki kellett töltenie legalább EGY papírt! És ezt "dolgoztatás"-ként élte meg! Állítólag sok művész nem igazán érti a hétköznapi élet kisebb-nagyobb kihívásait, de sosem késő tanulni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!