Prágába utazott Orbán Viktor

2022. október 06. 08:01

A magyar miniszterelnök is részt vesz a rendkívüli EU-csúcson a cseh fővárosban.

2022. október 06. 08:01
null

Az ukrajnai háború hatása Európa biztonságára és gazdaságára, valamint az európai együttműködés megerősítésének lehetőségei lesznek a fő témái a kontinens állam- és kormányfői csütörtöki és pénteki tárgyalásainak Prágában – közölte szerdán a cseh kormányhivatal.

A kétnapos európai csúcstalálkozó első napján, csütörtökön kerül sor az Emmanuel Macron francia elnök kezdeményezte Európai Politikai Közösség első ülésére, amelyen több mint negyven állam-, illetve kormányfő vesz részt. A második napon, pénteken informális csúcstalálkozót tartanak az Európai Unió 27 tagországának vezetői.

A csúcstalálkozónak azért Prága ad otthont, mert, mert ebben a fél évben Csehország tölti be az Európai Unió soros elnöki tisztségét.

„Irány a rendkívüli EU-csúcs”

Orbán Viktor már szerdán elutazott a csúcs helyszínére, erről közösségi oldalán számolt be. A csatolt fotón hátizsákkal látható, amint vélhetően a Prága tartó repülőgép felé sétál.

A fényképhez annyi kísérőszöveget fűzött: 

A kormányfő bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trombitás Keresztély
2022. október 06. 10:22
Minden hír egy napos csúszással érkezik, mire Rogánék kitalálják, hogy mit is kell hazudni róla, és leküldik nektek? 🤣🤣🤣
abdullaji
2022. október 06. 10:03
a koz eember a szonszed faluba nem tud el utaszni ez a tolvajj o1g vigtorr penik kiradulgat 2026 ba le kel valdani dobrev kllara aszon kel legyen a minizter elnog
llnnhegyi
2022. október 06. 09:55
Prága OK! De,mi lesz Budapesten a 2 nap alatt? Tippem kettő: - Egy: a magyarok élik tovább életüket,ki dolgozni megy, ki aludni,ki tüntetni,ki szórakozni,ki iskolába megy - Kettő: Az Apró villában összeülnek a bukott moslekkoaliciosok ,bukott vezetőemberei. Magyar György zugpolitikus önkéntes számláló biztos nyitó beszédével.... kezdődik gyerekek! Csapkodnak,hajnalig kannásboroznak, okádnak....
teklapavle
2022. október 06. 09:30
A lakájmédia Mandiner miért úgy fogalmaz, mintha ma ment volna oda Orbán? Tegnap utazott oda. A tüntetés napján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!