„Putyin egy köcsög” – mondta ukrán verőlegények hatására az egy napja még az orosz elnököt éltető francia éttermes

2022. október 20. 12:17

Az ukrán néptől is bocsánatot kért az üzletvezető.

2022. október 20. 12:17
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy „Éljen Putyin” kiáltással dobtak ki két ukránt egy francia étteremből. Az üzletvezető többször is kijelentette: „Francia vagyok, éljen Putyin!” 

Egy újabb Twitteren terjedő videó tanulsága szerint az eset után ukrán férfiak látogatták meg az éttermet. Ennek hatására elnézést kért az ukrán néptől, illetve az orosz elnököt „köcs*gnek” nevezte.

Az incidensről készült felvétel:

 

„Éljen Putyin" kiáltással dobtak ki két ukránt egy francia étteremből

A Twitteren terjed egy videó, amit a háborús felvételek közzétételében élenjáró Nexta nevű oldal osztott meg. Ezen állítólag Cosy Montparnasse nevű párizsi étterem üzletvezetője verbálisan inzultál és kidob a helyiségből két vendéget, akikről nem derül ki, hogy honnan jöttek, de a leírás szerint ukránok.

Nyitókép: Twitter

Kapcsolódó cikkek

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. október 22. 01:06
Nem lenne haszontalan egy védekező videót feltölteni okulásul. Ha ezek a férgek Párizsban is megjelentek, akkor előbb-utóbb megjelennek Budapesten is.
Ma is bukik a Zorbán...
2022. október 21. 17:53
Liberális demokrácia...
smarton84
2022. október 21. 12:03
"francia vagyok" XD
zsírgyík
2022. október 21. 11:39
Ez olyan európai megoldásnak tűnik! Ukrajna a demokrácia és tolerancia hazája, meg a tagbaszakadt kidobóké!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik