Oroszok: Zelenszkij felszólítása csak megerősíti, hogy helyes volt elindítani a háborút

2022. október 08. 07:25

Az ukrán elnök szerint Európában növelni kellene a fegyvergyártást.

2022. október 08. 07:25
null

Írtunk róla, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint Európában növelni kellene a fegyvergyártást, hogy meg tudják védeni területeiket. Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő pénteken azt nyilatkozta, hogy Zelenszkij ezzel a kijelentésével azt erősíti meg, hogy Vlagyimir

Putyin orosz elnök „különleges katonai hadművelete” helyes döntés volt

– írja az Index a TASZSZ orosz hírügynökségre hivatkozva.

Hozzátették: Zelenszkij korábban felszólította a tagállamokat, hogy növeljék a fegyver- és lőszergyártást Európában, hogy készen álljanak a térség védelmére. „Mindannyian egy atomkatasztrófa szélén állunk a zaporizzsjai atomerőmű elfoglalása miatt. Szörnyű körülmények uralkodnak ott. A biztonság és a védelem területén együttműködést alakítottunk ki, és ezt csak fokozni kell. Növeljék a fegyver- és lőszerellátást az orosz invázió elleni védelem érdekében” – jelentette ki az ukrán elnök.

Nyitókép: STR / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS-SERVICE / AFP

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. október 09. 19:45
békét
Hóvirágcsempész
2022. október 08. 23:25
Zselét kinyírni , az ukrajnának nevezett szarkupacot felosztani . Ez lenne a legjobb megoldás , szerintem .
lhotx
2022. október 08. 12:46
Biztosan tudják, mit csinálnak, nem igaz? Ugyanezt kapják majd vissza, egyenest a körmük alá.
Kristály
2022. október 08. 11:36
Az orosz ajkú és nemzetiségű Zelensky csak úgy kaszálja az ukrán katonákat mint a csirkéket a vágóhidon. Ha ukrán lenne nem öletné őket. ez mind szándékos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!