Lefilmeztek egy méterekre becsapódó orosz rakétát egy autóból

2022. október 12. 07:20

A kocsi fedélzeti kamerája rögzítette az esetet Dnyipróban.

2022. október 12. 07:20
null

Az orosz védelmi minisztérium hadijelentésében bemutatott egy videót az orosz rakétaindításokról, az ukrán védelmi minisztérium pedig az „eredményeket” mutatta meg: felkerült egy olyan felvétel, amin egy autó fedélzeti kamerája, közvetlen közelről lefilmezi az orosz rakétabecsapódást –  erről a Portfolió írt.

Hozzátették: Oroszország hétfő hajnalban több rakétatámadást hajtott végre az ukrán nagyvárosok ellen. Az ukrán jelentések szerint a főváros, Kijev bombázásának 14 halálos áldozata és 97 sérültje van.

Az ukrán védelmi minisztérium által közzétett videó egy dnyiproi rakétatalálatot mutat, amit egy személygépjármű ablakába szerelt kamera vett fel. A videó először egy nagy robbanás látszik, az utcától balra, amit nem sokkal később egy második követ, immáron az utca közepén.

A videón még látszik, hogy törmelék hullik az autóra, mielőtt a felvétel készítője megfordul és menekülni kezd.

Mutatjuk az esetet:

A Portfolio közölte: az interneten közzétett műszerfali kamerás videón szereplő helymeghatározás alapján a rakéta a dnyiproi Kalynova utcára csapódott be.

Kép forrása: Youtube

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Király Kávéház
2022. október 12. 15:17
- Drágám..most megyek a pennybe...mit hozzak estére ? mit vegyek ? - Kabooowww !!! - Na puff...asszem ennek lőttek..fordulok is vissza...puszi...majd megyek :)
luxusbatar
2022. október 12. 09:02
Nem menekülni kell. Ott kell maradni. Még egy ugyan oda nem jön.
Esvány
2022. október 12. 07:41
Ebből hol derül ki, hogy ez tényleg orosz rakéta, vagy pedig az ukrán légvédelem "eltévedt" (célt tévesztett és lakóövezetre hulló) rakétája?
DoomGuy
2022. október 12. 07:35
Ennek kellene véget vetni. Ha a kurva amcsik is akarnák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!