Nógrádi Kadirovról: Az ő katonái csak rablásra képesek

2022. október 03. 13:29

A biztonságpolitikai szakértő reagált a csecsen hadúr atombombás kijelentésére.

2022. október 03. 13:29
null

Nógrádi György és Georg Spöttle voltak a Hír Tv „Háború Ukrajnában” című műsorának vendégei. Az adásban felmerült a csecsen hadúr, Ramzan Kadirov neve is, aki a hétvégén már azt szorgalmazta, hogy Putyin vessen be kisebb hatású, taktikai atombombát  a harcokban.

„Amit Kadirov mond, annak semmi jelentősége sincs,

ő egyetlen katonai győzelmet sem tudott elérni, az ő katonái rablásra képesek, de komoly harci cselekményekre nem” – fejtette ki véleményét Nógrádi György, aki ezt követően kitért a pápa Putyint elítélő nyilatkozatára is.

Mint ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Ferenc pápa a háború kitörése óta először szólította meg Putyint, a katolikus egyházfő úgy fogalmazott: „Vessen véget az erőszak és halál örvényének”.

Nógrádi György szerint a pápának tökéletesen igaza van azzal kapcsolatban, hogy béke kell, de senki sem figyel rá. 

Ha a pápa azt mondja béke kell, Zelenszkij egyből elhatárolódik tőle, mert a béke azt jelentené, hogy ukrán területek orosz kézen maradnak.

(...) Tisztán látszik, hogy olyan elvakultság jellemzi mindkét oldalt, hogy rendkívül távol vagyunk a békétől és a válság sajnos eszkalálódik” – fejtette ki a szakértő.

A teljes adást itt nézheti vissza:

Nyitókép: YouTube 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Globalfake
2022. október 04. 00:39
ezek tipikus einsatzgruppék, a szarrá lött városokban levadásszák az ott rekedt szerencsétleneket, önálló komyolszintű hadmületekre alkalmatlanok.
Apa1964
2022. október 03. 20:03
Egyre jobban utálom ezt a nógrádit. Már semmi súlya az elemzéseinek. A múltkor azt nyilatkozta egy mandi cikkben, hogy azért volt a nevével "fémjelzett" cikk címe az ,hogy "putyin elbukta a háborút"-vagy valami ilyesmi....mert ez felkelti az olvasók kíváncsiságát! Tehát kattintás vadász vagy te is.....nem érdekes a mondandó..nem érdekes mi az igazság...lényeg, hogy minél többen olvassák a nagyképű össze hadobált faszságaidat. Nagyon sztárnak érzed magad! És nagyon messze vagy ettől! Amit nagytudású elemzőként nyilatkozol....hát egy bugris paraszt is látja és tudja. Nem vagy több egy felkapott buta celebnél! Ámen.
Armageddon
2022. október 03. 16:34
Oroszovjet, csecsen mind zabrál! Pont!
nuknuk
2022. október 03. 16:10
Az oroszoknál mozgósítás van. Eddig 130 ezer orosz harcolt, 300 ezer ukránnal. Most jön 430 ezer orosz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!