Cenzúra vagy sem: szélsőbalos alkalmazottak tiltakoznak a női bíró kötetének kiadása ellen

2022. október 31. 11:30

Több mint 500-an tiltakoznak az Trump által kinevezett Amy Coney Barrett kötetének kiadása ellen. Szerintük ez nem cenzúra. Más szerint igen.

2022. október 31. 11:30
null
Szilvay Gergely
Szilvay Gergely

A Penguin Books és más kiadók több száz, woke-ideológiát követő alkalmazottja követeli a kiadótól, hogy ne adja ki Amy Coney Barrett, az amerikai Legfelsőbb Bíróság Donald Trump által kinevezett női tagja kötetét – írja a The Wrap.

Az 520 tiltakozó szerint a kétmillió dolláros szerződés, amelyet Barrettel kötöttek, azt jelenti, hogy a vállalat hozzájárul „az emberi jogok lerombolásához egy obszcén profittal”.  

A levél aláírói különösen is kiemelik, hogy Barrett tavasszal az abortusz szabályozásának tagállami szintre való visszautalása mellett szavazott, és ezzel szerintük vallási meggyőződését érvényesítette.

Az aláírók leszögezik, hogy szerintük nem cenzúrára szólítanak fel, mivel rendszeresen foglalkoznak olyan könyvekkel, amelyek szemléletével nem értenek egyet, de szerintük igenis itt a határ.

Rod Dreher az American Conservative-on azzal kommentálta az ügyet: „természetesen cenzúrára szólítanak fel!”

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. november 01. 07:20
Tiltakozás az nem cenzúra ez egyértelmű! Cenzúra az, amikor államilag egy kész műből politikai vagy más szempontok alapján törölnek, vagy kihagynak részeket, de maga az alkotás megjelenik! Ha nem engedik, hogy megjelenjen államilag, akkor az betiltás!
Kybon
2022. október 31. 20:51
Még a végén ezek a woksik megfenyegetik a csaj családját, elrabolnak valakit, és ebben simán benne van, hogy megölik. Az Antifa úgyis megszokta, hogy semmiért nem kell felelni. Lassan fel lehetne dobni (mint a "lettuce" Angliában), hogy az ukránok tartanak tovább, vagy az amerikai polgárháború kezdődik előbb...
Reszelő Aladár
2022. október 31. 16:32
520 ember akarata szent és a 520 milliónak el kell fogadni. Ez az igazi demokrácia. Nekik.
Madasa Hatter
2022. október 31. 13:44
Gyilkolni kell őket, és idehaza is jobb lenne elkapni őket még időben. Nincsennek jogaik, hazaárulók. Ütni vágni kell mindent ami baloldali liberális és a hazánk érdekei ellen szól. Ki kell szorítani őket a közélet minden sarkából és időben, mert különben nagy baj lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!