Kampány Amerikában: pornófilmet forgatott magáról a jelölt

2022. október 16. 21:32

Mike Itkis többek között a szexmunka legalizálása mellett emelné fel a szavát.

2022. október 16. 21:32
null

Mike Itkis még nyáron töltötte fel a PornHubra azt a szexvideót, amelyet 2021-ben forgatott egy pornószínésznővel. Az 53 éves politikus célja az volt, hogy társadalmi párbeszédet indítson be olyan kérdésekről, mint például a szexmunka legalizálása. Ez az egyik eleme ugyanis a jelölt „szexpozitív” kampányának – szúrta ki a New York-i City & State lap.

Itkis Manhattanben, New York állam 12. kongresszusi körzetében indul a 10. körzet jelenlegi képviselője, a demokrata Jerry Nadler kihívójaként.

Itkisről és kampányáról

A politikus életrajza szerint nem házas, nincs gyereke, nem él cölibátusban és ateista – oldalán három kiemelt kampánytéma szerepel: a szexpozitivitás, a kiberbiztonság fejlesztése és az ukrán háború kezelése.

A fentiek mellett Itkis témái között szerepel az abortusz legalizálása, a szexuális jogok védelme, a felnőttek közötti konszenzuális szex dekriminalizálása, így a szexmunka legalizálása is. Továbbá a politikus szerint a férfiakat nem lenne szabad arra kötelezni, hogy előzetes megállapodás nélkül gyerektartást kelljen fizetniük biológiai gyermekeik után.

A politikus esélyeiről

Az egyébként egyik nagy pártba sem tartozó Itkis azonban nem számíthat komoly eredményre. A fő esélyes ugyanis Nadler. A demokrata politikus már harminc éve tagja a kongresszus alsóházának, és jelenleg ő a képviselőház igazságügyi bizottságának vezetője is.

Nyitókép: You Tube

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Czápa
2022. október 17. 12:31
Nagyon korszerű fickó! Se kutyája, se macskája, se hite. Végül is minek él?
Jason Bourne
2022. október 17. 08:04
Idehaza is próbálkozott egyszemélyes pornóval Gréci és bejött neki, hiszen parlamenti képviselő.
Alcofrybas
2022. október 17. 07:21
Borkai jobb.
fintorman
2022. október 17. 07:12
Ennyire kell a pozíció?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!