Zelenszkij rendkívüli gyűlést hívott össze péntekre

2022. szeptember 29. 16:52

A napirendet és egyéb részleteket később közöljük – írta az ukrán elnök szóvivője.

2022. szeptember 29. 16:52
null

Volodimir Zelenszkij szóvivője, Szergij Nyuliforov Facebookon számolt be róla, hogy Ukrajna elnöke rendkívüli gyűlést hívott össze péntekre.

Volodimir Zelenszkij elnök holnapra összehívta az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanácsot. A napirendet és egyéb részleteket később közöljük

– írta a szóvivő.

Korábban beszámoltunk róla, Oroszország hivatalosan is elcsatolja Ukrajna négy területét. A moszkvai Vörös téren már fel is állítottak egy színpadot, amelyen óriásplakátok hirdetik, hogy a négy régió Oroszország része.

Nyitókép: Sergei Supinsky / AFP

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2022. szeptember 29. 23:15
Még mindig nem küldte meg Langley a napiredni pontokat?
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. szeptember 29. 18:35
Napirendi pontok: Mennyi dollárt kérjek még? Mennyi fegyvert kérjek még? Hová tudunk menekülni? Mikor jön a drog? Mikor támadjuk meg az oroszokat? Moszkva alatt hova helyezzük az egységeinket? Hová telepítjük az atomot? Mit csináltassunk a török áramlattal? Mi lesz az ebéd? Lesz e egyáltalán? Egyebek (Ursulával randi, Bidennek csókolom levél, Katenek csokor, Orbánnak mit írjak?, Putyinnak horogkeresztes torta jó lesz?, taposó aknák száma, kérdések-na azok nem lehetnek!)
Tidal_wave
2022. szeptember 29. 17:53
OFF Bidé bácsi megint nagyot alkotott, keresett a teremben egy már elhúnyt képviselőt: https://www.portfolio.hu/global/20220929/csunya-baki-elhunyt-kepviselot-keresett-beszede-kozben-biden-569953
véna
2022. szeptember 29. 17:49
Bejelenti, hogy nővé operáltatja magát és Zelenszkijová-nak kell ezentúl szólítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!