Zelenszkij: Oroszország mindent eldöntő energiatámadásra készül az európaiak ellen

2022. szeptember 04. 16:42

„Oroszország szegénységgel és politikai káosszal próbál támadni ott, ahol rakétákkal nem tud” – fogalmazott az ukrán elnök.

2022. szeptember 04. 16:42
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint Oroszország szegénységgel és politikai káosszal tör az európai emberek életére. Az államfő szombat éjjeli videóüzenetében azt mondta, az Északi Áramlat 1 leállításával Moszkva az európaiak mindennapi életét akarja elpusztítani – számolt be a Guardian

Szegénységgel és politikai káosszal próbál támadni ott, ahol rakétákkal nem tud” – fogalmazott Volodimir Zelenszkij.

Az ukrán elnök szerint még nagyobb egységre van szükség Európában, és még több segítségre. Elmondása szerint az idei télen Oroszország mindent eldöntő energiatámadásra készül az európai állampolgárok ellen – írja a Guardian.

Nyitókép: MTI/Ukrán elnöki sajtóiroda

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2022. szeptember 05. 15:55
ott van az uj csovezetek tele gazzal, csak meg kell nyitni! Ez a faszzongosita zsidaj pedig eddig azt kovetelte, hogy senki se vegyen gazt es olajat az oroszoktol. Most pedig hogy az agyhugykoves politikusok kovettek utasitasat es bedontik sajat gazdasagukat, az oroszokat hibaztatja mindezert! Ez a faszi nem normalis, aki pedig meg mindig vedi az hasonloan nem normalis.
elfújta az ellenszél
2022. szeptember 05. 11:35
De hát éppen ő ekarta, hogy az EU semmit ne fogadjon el az oroszoktól. Most meg azon reklamál, hogy az oroszok nem szállítják azt, amit el se fogadna az Unió. Ostoba letyefetye egy vásári pojácától
Dezsőke
2022. szeptember 05. 07:14
békét
europész
2022. szeptember 04. 22:33
Ez mem muvesz,hanem buvesz. Egy pofaval fuj egyszerre hideget es meleget.Egyszer koveteli,hogy senki ne vegyen az orosztol olajat es gazt. Most meg aggodik,hogy az oroszok fegyverkent hasznaljak a gazt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!