Putyin: Ukrajna nem hajlandó tárgyalni

2022. szeptember 16. 17:44

Az orosz elnök szerint mindent megtesznek a konfliktus mielőbbi lezárásáért.

2022. szeptember 16. 17:44
null

Oroszország kész mindent megtenni az ukrajnai katonai konfliktus mielőbbi lezárása érdekében, de Ukrajna nem hajlandó tárgyalni – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Narendra Modi indiai miniszterelnökkel pénteken Szamarkandban folytatott megbeszélésén.

„Mindent megteszünk azért, hogy az ukrajnai konfliktus minél hamarabb véget érjen,

– mondta Putyin.

Megjegyezte, hogy az indiai államfő különösen aggódik az ukrajnai helyzet miatt, és ő megígérte neki, hogy folyamatosan tájékoztatni fogja a legújabb hadszíntéri fejleményekről.

Putyin és Modi a Sanghaji Együttműködési Szervezet csúcstalálkozója alkalmából tartózkodik Szamarkandban.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Szergej Bobjlev

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Danaida
2022. szeptember 17. 16:38
Pedig tárgyalniuk kéne! Vajon a Nyugat a végtelenségig támogatja Ukrajnát? Nem biztos. Oroszország pedig-Putyin nemrég nyilatkozta-még eddig csak hivatásos katonákkal harcolt, szóval...
Dezsőke
2022. szeptember 17. 08:01
békét
Lion
2022. szeptember 16. 22:15
A Zenebohócot és kormányát kellett volna kilőni előbb. Annyiszor leírtam már hogy magam is unom. De igaz.
stug
2022. szeptember 16. 22:07
Bizonyára figyelmetlenségből lemaradt a beszélgetés eleje: A Reuters beszámolója szerint Modi a beszélgetés során azt mondta Putyinnak: "Tudom, hogy a mai kor nem a háború kora, és ezt telefonon is megbeszéltem Önnel." Az orosz elnök erre azt felelte, megérti, hogy Modinak aggodalmai vannak Ukrajnával kapcsolatban, hozzátéve: "Megteszünk mindent, hogy mihamarabb megállítsuk a háborút."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!