Energiaszakértő: Pánikol az Egyesült Királyság Putyin miatt

2022. szeptember 03. 15:02

„Hosszú időn keresztül rosszul alakítottuk az energiapolitikánkat” – mondta Angela Knight, az Energy UK kereskedelmi szövetség korábbi vezérigazgatója.

2022. szeptember 03. 15:02
null

Angela Knight, az Energy UK kereskedelmi szövetség korábbi vezérigazgatója azt követően nyilatkozott, hogy a Gazprom  bejelentette, hogy az Északi Áramlat-1 gázvezetéket határozatlan időre leállítják – írja a Bloomberg.

Az Északi Áramlat a vártnál tovább nem lép működésbe, miután a Gazprom azt állította, hogy olajszivárgást fedezett fel egy turbinában, ami az energiaárak további emelkedésétől való félelmet váltott ki Európa-szerte.

Szombaton Knight asszony a Times Radio-nak nyilatkozva elmondta, hogy az Egyesült Királyság és Európa túlságosan nagy mértékben függ a „nem túl barátságos” országok energiaellátásától. „Putyin valójában rendkívül jól játssza a gazdasági háborút. A pszichológiai háborúban is ügyes” – mondta Knight.

"Nagy híve vagyok a nemzetközi kereskedelemnek, és nem hiszem, hogy el kell szigetelődnünk, de úgy gondolom, hogy nagyobb energiabiztonságra van szükségünk” – tette hozzá.

Majd Knight asszony hozzátette: „Átvészelhetjük ezt a telet. Nehéz lesz, drága lesz, és szükség lesz némi segítségre”

Nyitókép: Alexey DRUZHININ / SPUTNIK / AFP

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZXX
2022. szeptember 03. 20:39
Hát persze, hogy Putyin jól játszik. Orosz hazafi, az életét tette fel rá. Globalista pénzeszsákok csak ámulnak, hogy köztük nincs ilyen.
baviki
2022. szeptember 03. 19:56
Sírnak a libernyákok...
Takagi
2022. szeptember 03. 18:08
Putyin Orbán,Putyin,Orbán. Ezt tudják mantrázni, hazudni. Gyenge lábakon állnak.
Zolotarjov
2022. szeptember 03. 17:43
Megérkezett a valóság..?:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!