Kadirov bejelentette, nem megy sehová

2022. szeptember 06. 12:42

Leszögezte a csecsen vezető, ebben a fontos időben senki sem mehet vakációra!

2022. szeptember 06. 12:42
null

Korábban Kadirov enerváltan és zavartan beszélt arról, hogy „eljött az idő”, hogy távozzon. Több orosz lap viszont arra emlékeztetett akkor, hogy Kadirov már egyszer-kétszer eljátszotta, hogy lemond a hatalomról. Nos, nem megy a csecsen sehová:

Kadirov Telegram-csatornáján reagált a távozásáról szóló spekulációkra, azt írta, hogy

Kifejtette, hogy 15 éve vezeti a csecsen népet, viszont a rekorder 27 év volt, így ő azt szeretné túlszárnyalni. 

„Ebben a fontos időben, amikor az országunk a globális sátánizmus ellen és a Donbaszért harcol, sem a regionális vezetők, sem a katonák nem mehetnek vakációra” – írta Kadirov, majd bejelentette: még több katonát küld Ukrajnába.

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanyar
2022. szeptember 08. 11:14
Pedig mehetne...
Ronon
2022. szeptember 06. 23:11
Hahaha, Mekkora troll fazon a csavó. Most a sok Zelé szoponc ballib genus, Rasputin és társaik harakirit követnek el ha ezt a hírt elolvassák..höhöhö :-D Z
vamonos
2022. szeptember 06. 18:11
Mondtam én, hogy saját maga sem hitte, amit mondott, alig bírta röhögés nélkül elmondani.
DoomGuy
2022. szeptember 06. 16:09
Nyilván mondta neki az FSZB, hogy csak lábbal előre elvtárs. De lehet, hogy a harcostársai mondták. Ezek nem buzi nemváltok, itt nincsenek lelki gondok. Arra van a vodka, vagy az imádság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!