Kadirov: Én bármilyen fegyvert bevetnék, mert az egész NATO-tömbbel állunk háborúban

2022. szeptember 15. 19:13

A csecsen vezető megjegyezte, hogy Csecsenföldön rengeteg katona álmodik arról, hogy harcosaikhoz csatlakozzon a fronton.

2022. szeptember 15. 19:13
null

Csecsenföld vezetője, Ramzan Kadirov Telegram csatornáján azt mondta, hogy az orosz csapatok nem vonultak vissza sehova a különleges művelet során – írja az Origo.

– tette hozzá.

Kadirov elmondta, hogy az orosz hadsereg nem lőhet válogatás nélkül mindenkire, beleértve a civileket is, csak azért, hogy „csillapítsa a kanapén tudatlanok mániákus vágyait. Oroszország ebben a különleges műveletben igyekszik minimalizálni az emberi áldozatok számát” – hangsúlyozta.

– zárta szavait Kadirov.

Korábban Csecsenföld vezetője olyan utasítást adott ki, hogy készítsenek listát azokról a katonákról, akik részt kívánnak venni a különleges katonai műveletben Ukrajnában. Emellett megjegyezte, hogy a köztársaságban „nagyszámú katona álmodik arról, hogy harcosainkhoz csatlakozzon a fronton”.

Nyitókép: AFP/ALEXEY NIKOLSKY

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. szeptember 16. 10:31
Az első perctől kezdve a NATO háborúja te szerencsétlen, az USA vezetésével, és akaratával.
files32
2022. szeptember 15. 21:09
A nagykipásnak csak a szája jár.
files32
2022. szeptember 15. 21:07
Csapdát állítottak Putyinnak, amelyből nem jöhet ki nyertesként -A G7 országok az orosz olaj árának korlátozásán dolgoznak, reményeik szerint ezzel végre megtörhetik az orosz gazdaság ellenállóképességét a nyugati szankciókkal szemben. A korlátozás célja, hogy megpróbálja csökkenteni Oroszország energiahordozók exportjából származó rekordbevételeit, amelyekből Vlagyimir Putyin az ukrajnai háborúját finanszirozza
FeketeFehér
2022. szeptember 15. 20:38
Mondjuk Kadirov egyre zavarosabban és következetlenül kommunikál. Kadirov nem egy okos, kiegyensúlyozott, előrelátó politikus, hanem az apja jóvoltából hatalomra került zavarosfejű senki, aki megtalálta azt a putyinsegget, amit nyalhat a gazdagságáért cserébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!