Orosz képviselő: A népszavazás után a donbaszi támadásokat Oroszország elleni támadásokként fogjuk értékelni

2022. szeptember 20. 22:10

Oroszország elleni agressziónak fog minősülni az összes elfoglalt terület elleni támadás.

2022. szeptember 20. 22:10
null

Olga Kovitidi orosz kormánypárti képviselő a RIA Novosti lap értesülései szerint egy beszédében kijelentette, minden olyan támadás, ami Luhanszk és Donyeck megyéket érinti

Oroszország elleni agressziónak fog minősülni azt követően, hogy a két megyében lezajlottak a népszavazások. 

Kedden Luhanszk és Donyeck bejelentette, szeptember 23. és szeptember 27. között arról tartanak referendumot, csatlakozzanak-e Oroszországhoz. A bejelentést követően Ukrajna mellett több NATO tagállam, így Törökország, Franciaország, a balti államok, és az Egyesült Államok is kijelentette, nem fogják elismerni a népszavazás várhatóan Moszkvának kedvező eredményeit – írja a Portfólió

Az ukrán vezetés azt is közölte, folytatni fogja a katonai műveleteket a megszállt régiókban, függetlenül attól, hogy Oroszország milyen lépésekkel fenyegeti őket.

Nyitókép: Leon Klein/AFP

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. szeptember 21. 07:07
"Orosz képviselő: A népszavazás után a donbaszi támadásokat Oroszország elleni támadásokként fogjuk értékelni" Tovább mélyül a válság, ha.., ha így alakul... Az orosz képviselő biztos a népszavazás kimenetelében... Legalább annyira, mint Magyarországon a "liberálisnak" álcázott belső ellenségeink biztosak voltak, hogy belépünk az EU förmedvénybe... -meg is szavaztuk, elsöprő kisebbséggel harmincvalahány százalék igenlés mellett, az összes szavazatok hányadában... -hányadékos, szégyenteljes eljárás volt!
RasPutin
2022. szeptember 21. 06:59
A választási névjegyzéket naponta frissítik? Vagy mivel eleve csalni fognak leszarják majd behúzza az X egy arra járó csecsen.
Folyékony Szilárd
2022. szeptember 21. 06:38
Ez egy üres böfögés, mint a korábbiak. Nem fog változni semmi. Eddig is lettek támadva az orosz területek, lőszerraktárak, oszt a fülük botját sem mozdították rá. Nekik nem fontos a saját országuk, csak a másét akarják elvenni. Folytatódik a további amortizációjuk, igaz sokáig fog tartani, mint az Afganisztán kudarcuk. De a vége az orosz föderáció összeomlása lesz, mint általában mindig a nagy autokrata birodalmaké.
Lajoss
2022. szeptember 21. 06:29
Mocsok agresszor banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!