Öntik a kalasnyikovokat a mozgósított újoncokra

2022. szeptember 29. 14:06

Fotók, videók az orosz újoncok felfegyverezéséről.

2022. szeptember 29. 14:06
null

Amint arról korábban beszámoltunk, részleges katonai mozgósítást rendelt el Vlagyimir Putyin orosz elnök. Az elmúlt egy hétben számos videó került fel a Twitterre a mozgósított tartalékosok különféle formációiról:

 

 

 

 

 

 

Nyitókép: Dmytro Smoliyenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
véna
2022. szeptember 29. 17:20
Azt érzem ez az a cikk ahol el kell mondjam, hogy megvettem az utolsó 3 lapszámot, előtte soha. A királynős még csak-csak elment, a Dárdais már nem tetszett. A mostani pedig pénzkidobás volt, mert egy okádék. Egy bújtatott-nyílt retkes soros propaganda, vagy szarabb próbálkozás. Furcsa egy fórum ez, valszeg adatgyűjtés lehet. Térképezzünk hülyéket alapon.
Akitlosz
2022. szeptember 29. 16:35
"Öntik a kalasnyikovokat a mozgósított újoncokra" Van mit. Magyarország nem tudja felfegyverezni a hadköteleseit. Mert nincsen annyi fegyver. Se lőszer.
foldizs
2022. szeptember 29. 15:06
a harcedzett veteránok, mint a donyecki és luhanszki kényszersorozott milíciák :D
stug
2022. szeptember 29. 14:58
A média leragadt a rozsdás kalasnyikovos balfékeknél, pedig a ruszkik - mindent egy lapra téve - az egész birodalomból ömlesztik a haditechnikát a megszállt területekre: https://m.youtube.com/watch?v=UMw2YJqRiZk https://m.youtube.com/watch?v=hQhqx--YeaE&t=50s https://m.youtube.com/watch?v=iacT93dLFpc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!