Nógrádi: Lehetetlen, hogy az ukránok nyerjenek

2022. szeptember 07. 10:55

A biztonságpolitikai szakértő kifejtette, hogy az ukránok mindent ingyen kaptak a Nyugattól, mégis folyton követelőznek.

2022. szeptember 07. 10:55
null

Nógrádi György a HírTV Napi Aktuális vendége volt. A biztonságpolitikai szakértő Ukrajna pénzügyi támogatottságáról beszélt, valamint arról, hogy mi lesz a háború vége. Kifejtette, hogy Nyugat-Európa és az Egyesült Államok töméntelen mennyiségben támogatja Ukrajnát pénzzel és fegyverekkel. Hozzátette, hogy

már a német politikusoknak is elege van abból, hogy Ukrajna minden követelését megkapja.

Azzal kapcsolatban, hogy Zelenszkij közölte, hogy a nyolcadik szankciós csomagot létre kell hozni, Nógrádi kifejtette, hogy annak megvalósulása lehetetlen. A nyolcadik csomag fő gondolatisága ugyebár az lenne, hogy meg kell akadályozni a kőolaj és földgáz exportját Oroszországból. 

– szögezte le Nógrádi azzal kapcsolatban, hogy már az EU is gázárplafont vezetne be.

Ki fog nyerni?

A biztonságpolitikai szakértő beszámolt arról az ukrán kijelentésről is, miszerint részükről akkor lesz vége a háborúnak, amikor visszaszerzik a Krím-félszigetet, Putyin pedig lemond. Nógrádi erről is leszögezte, hogy ez lehetetlen. Kifejtette a szakértő, hogy 

olyan szintű az oroszok fölénye, hogy köszönő viszonyban sincs a valósággal az ukránok kijelentése.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ArminTK
2022. szeptember 08. 08:51
Ennél ostobább szakértő nem sok van a világon. Pont annyot is számít, amit mond.
Józsi6
2022. szeptember 07. 18:00
A brit védelmi miniszter bejelentette: Oroszország katonailag az összeomlás szélén áll 2022. június 10. 17:39
Sany Xepi
2022. szeptember 07. 17:57
Tanár úr, múltkor azt mondta ezt a háború Amerika és szövetségesei vívják az oroszokkal. Akkor most vegyük úgy, hogy Amerika és a NATO veszíteni fog?
Osztap Bender
2022. szeptember 07. 17:11
Sajnos az helyzet, hogy amit ez a vén Rinaldó mond, annak mindig az ellenkezője következik be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!