Súlyos betegség után hunyt el – A Lukoil közleményt adott ki a cég elnökének halálával kapcsolatban

2022. szeptember 01. 14:45

Korábban még arról szóltak a híradások, hogy a kórház ablakán zuhant ki Ravil Maganov.

2022. szeptember 01. 14:45
null

A Lukoil közleményt adott ki azzal az esettel kapcsolatban, amely során az orosz cég elnöke meghalt, miután rejtélyesen kiesett egy kórház ablakából. Ravil Maganov, a második legnagyobb orosz olajtermelő, a Lukoil elnöke csütörtökön meghalt, miután kiesett egy moszkvai kórház ablakából – közölte a Reutersnek egy, a helyzetet jól ismerő forrás. Egyes orosz médiumok szintén meg nem nevezett forrásokra hivatkozva számoltak be a 67 éves Maganov haláláról. Nem ismeretes, hogy öngyilkosság vagy épp idegenkezűség esete áll-e fent.

Mióta megindult az orosz „különleges művelet” Ukrajnában, már legalább egy tucat orosz oligarcha meghalt rejtélyes körülmények közt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. szeptember 01. 17:59
Redbul kezelést csak földszinten!
koronaszepe
2022. szeptember 01. 17:50
Van humoruk...
Tárkány Álmos
2022. szeptember 01. 16:55
Segítséggel kiesni egy hatodik emeleti ablakból elég súlyos betegséget okoz. Úgyhogy a ruszki propaganda megint nem hazudik: súlyos betegség következtében hunyt el a fószer. Egy ilyen fake news-t csak a Mandiner hoz le az itt tenyésző ruszki-szoponcok kéjes sikongatását kiváltandó.
Sorted87
2022. szeptember 01. 16:29
Na ezért sem kár. Pusztuljon csak az orosz. Túl sok van ezekből a patkányokból
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!