Fox News: Csak a férfinak született férfiak nem jelentkezhetnek az amerikai légierő programjára

2022. szeptember 27. 12:32

Az ösztöndíj ugyanakkor nyitva áll a nők, valamint nemi kisebbség előtt.

2022. szeptember 27. 12:32
null

Nőknek és „nemi kisebbségeknek” szóló ösztöndíjprogramot indít az Egyesült Államok Légierő Akadémiája (USAFA) Colorado államban. A felhívásban egyértelműen jelezték, hogy ez a felhívás nem férfiaknak szól – számolt be a Fox News.

Az USAFA szeptember 14-én küldött kör-e-mailt a kadétoknak, amelyben tájékoztatta őket, hogy a repülőgépipar iránt érdeklődő egyetemi hallgatóknak, nőknek és nemi kisebbségeknek – többek között nem-binárisok, agenderek, bigenderek, two-spiritek, demigenderek, genderfluidok, genderqueerek – van lehetőségük jelentkezni az ösztöndíjra – ismertették.

A Fox News ugyanakkor felhívta arra a figyelmet, hogy a program honlapján található jelentkezési lapon egyértelműen jelzik, hogy

A férfiak figyelmébe inkább két spinoff programot ajánlottak. Ezek közül az egyik csak színes bőrű kadétok számára érhető el – tették hozzá.

„Az intézmény jobban összpontosít a sokszínűségre és befogadásra”

A portál cikkéből kiderült, hogy az USAFA felhívásáról egy aggódó kadéttól értesültek, aki névtelenséget kért, hogy elkerülje a megtorló intézkedéseket és negatív szakmai következményeket. A forrás azt állította, hogy az intézmény jobban összpontosít a sokszínűségre és befogadásra, mint az országot fenyegető katonai veszélyekre – hangsúlyozták.

A Fox News korábbi beszámolója szerint az USAFA sokszínűségről és befogadásról szóló képzésén többek között arra tanítják a kadétokat, hogy tartózkodjanak az „anya”, illetve „apa” szavak használatától, valamint olyan megszólításokat alkalmazzanak, amelyek minden nemre kiterjednek.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robi54
2022. szeptember 28. 14:51
Totális elmebaj.
lendvaiildiko
2022. szeptember 27. 17:00
EZ MÉRHETETLEN KIREKESZTÉS! Ha egy férfi - bocsánat az egyszerű és kirekesztő megnevezésért - buzi, akár férfi, akár női szerepű, azt miért zárják ki a nemi kisebbségek sorából. Ezek szerint természetes és mesterséges here nélküli egyedeket toboroznak? Ez nincs a leírt szövegben. Az eredet szöveg: "Ha cisgender nő, transznemű nő, nem bináris, agender, bigender, two-spirit, demigender, genderfluid, genderqueer vagy a nemi kisebbség más formája vagy, ez a program neked szól" - áll a pályázatban. "Ha cisgender férfi vagy, ez a program nem neked szól... de arra bátorítunk, hogy nézd meg a mellékprogramjainkat, a Patti Grace Smith Fellowship és a Matthew Isakowitz Fellowship Programot.". If you are a cisgender woman, a transgender woman, non-binary, agender, bigender, two-spirit, demigender, genderfluid, genderqueer, or another form of gender minority, this program is for you, the application states. If you are a cisgender man, this program isn't for you... but we encourage you to check out our spinoff programs, the Patti Grace Smith Fellowship and the Matthew Isakowitz Fellowship Program.
aaabbbccc
2022. szeptember 27. 16:27
a gravitacio nem valogat, vagyis transzfob ha nem tudsz repulni, le fogsz zuhanni, tok mindegy, minek vallod magad
Ödenburger
2022. szeptember 27. 16:08
Pilótának lenni pszichikai és fizikai alkalmasságot feltételez. Az ún transzneműek között aki nem kezdett el műtét- és hormonsorozatot, az jellemzően destruktív és depressziós = pszichikailag alkalmatlan. Aki elkezdte, annak a mentális állapota nem sokat javul, de testileg is leromlik, azaz fizikailag is alkalmatlanná válik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!