„Gyáva, áruló és másodosztályú ember” – keményen kiosztotta Kadirov az orosz mozgósítás elől menekülőket

2022. szeptember 24. 11:28

„Amikor az államnak szüksége van a támogatásodra, és beidéznek, ki vagy te?” – tette fel a kérdést a csecsen hadúr.

2022. szeptember 24. 11:28
null

Ramzan Kadirov szerint az, aki megpróbál kibújni Oroszország részleges mozgósítása alól, nem más, mint „gyáva, áruló és másodosztályú ember”.

A csecsen hadúr hangsúlyozta, amikor ezeknek az embereknek szükségük van az államra, akkor ők a jogaikat követelő állampolgárok, és általában az orosz alkotmányra mutogatnak.

– tette fel a kérdést Kadirov Telegram-csatornáján.

Majd azzal folytatta, hogy akik kifogásokat keresnek, és nem vesznek részt Moszkva részleges mozgósításában, azokról „semmi nem mossa le a szégyent” – szögezte le Vlagyimir Putyin orosz elnök szövetségese.

Nyitókép: Sputnik / AFP 

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kend
2022. szeptember 24. 22:31
Gondolom, K is az elsősorban küzdve osztja meg nézeteit.
B_kanya
2022. szeptember 24. 13:28
Hát srácok az AP szerint a "menekülő oroszok" videót a finn határon augusztus 29-én vették fel, a cikk keltekor ugyanott a forgalom (szept 22.) teljesen normális volt. https://apnews.com/article/fact-check-Russia-Finland-traffic-583686762728 Az AP itt nem az Arhangelszkaja Právda, hanem az Associated Press.
kafabatka
2022. szeptember 24. 12:51
Ebben egyetértek Kadirov véleményével. Hogy miért nem megy ő is? Érdekes,Zelenszkij sem megy. A vezetők dolga a vezetés. A kihívásra adott válasz az egyes emberek felelőssége,és el kell viselniük az emberek ítéletét. Mert van ítélet. Akárhogy is nézzük,a menekülők pontos megnevezése "menekülő gyávák",és nem az hogy "menekültek". Persze sokaknak nem számítanak ezen sorok,ők tudják hogy miért,de azért idézem ezen sorokat: "Sehonnai bitang ember, Ki most, ha kell, halni nem mer, Kinek drágább rongy élete, Mint a haza becsülete." Ilyen volt Petőfi haza iránti kötelességérzete. Petőfit is gyaláznotok kell világfik! Mit gondoltok,a magyar katonáknak mi érdeke szólt a világháborúk során tanúsított helytállás mellett? Tette,amit megkövetelt a haza becsülete. A világpolgároknak ezt hiába írta Petőfi,első adandó alkalommal menekülőre fogják. Ezen gondolatokat minden nemzet megénekelte a maga szavaival,különbség nincs.
Lajoss
2022. szeptember 24. 12:37
Önként,dalolva kell menni a vágóhídra..degenerált állat. mandiner.ru
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!