Kadirov dühös az orosz hadvezetésre a visszavonulások miatt

2022. szeptember 11. 10:42

A csecsen vezér az orosz védelmi minisztériumot is kész számon kérni a történtek miatt.

2022. szeptember 11. 10:42
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Moszkva „szervezett átcsoportosítással” indokolja az orosz csapatok mozgásait az északkelet- ukrajnai területeken. Ezekre a történésekre Vlagyimir Putyin szövetségese, Ramzan Kadirov csecsen vezér a Telegram-oldalán reagált. Kadirov egy hangüzenetben azt mondta:

az orosz parancsnokság hibái miatt veszítik el sorra a városokat Harkiv térségében.

Az üzenetben fenyegető hangnemet is megütött. Úgy fogalmazott, ha az orosz hadsereg stratégiája nem változik a következő napokban, személyesen kéri számon a történteket az orosz hadügyminisztériumon és az ország vezetésén.

Ígéretet tett több város visszaszerzésére

Kadirov ugyanakkor úgy véli, hogy az orosz csapatok visszavonulása Izjumból, Kupjanszkból és Balaklejából „egyáltalán nem jelent semmit”. A csecsen hadúr ígéretet tett arra, hogy ezeket a városokat visszaszerzik.

„A mi embereink már ott vannak, olyanok, akiket kifejezetten erre a munkára képeztek ki.

– hangoztatta a Telegram-oldalán Ramzan Kadirov.

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

 

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ronon
2022. szeptember 12. 21:28
Az észak-koreaiak is kész vannak szerintem, nyugi Kadirov :D Z
illibernyák
2022. szeptember 12. 18:46
Nagyon kussolnak a Putler férgek. Nem értem, hogy miközben 56 örököseinek hazudják magukat, hangosan ordibálják, hogy ők az igazi magyarok, eközben teljes mellszélességgel támogatnak egy olyan KGB-st, aki a mai napig felnéz Sztálinra, aki soha nem ítélte el a kommunizmus bűneit, és aki az orosz imperalizmus feltámásztásán dolgozik.
korodi
2022. szeptember 11. 22:58
Ez a geciláda hány ütközetben is vett részt? Akkor meg miért is sajnálkozik?
F4T4L1TY
2022. szeptember 11. 18:15
Pusztító aki pucsító, a be bucsító, amerikának letérdelő, angoloknak felverő, káresz verő. Ő A PUCSÍTÓ, ki négykézláb áll, s dadogva zongorál, főnökével játszva a dalt, fogazva elszáll, ő a Pusztító. Egy igazi ukrán felszopó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!