Az USA szerint nincs remény arra, hogy Putyin befejezze „az ártatlan ukránok gyilkolását” (videó)

2022. szeptember 04. 08:14

John Kirby szerint ezt a háborút az orosz elnök teszi ilyen hosszúvá, és nem az USA.

2022. szeptember 04. 08:14
null

Az egyik orosz ellenzéki tévécsatorna interjút készített John Kirbyvel, az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Tanácsának stratégiai kommunikációért felelős koordinátorával. Kirby elmondta, hogy

– idézte a koordinátor szavait az Ukrajinszka Pravda. Az írást az Index is szemlézte.

„Ez nem háború az Egyesült Államokkal, nem háború a NATO-val. Putyin úgy döntött, hogy háborút indít Ukrajnával és az ukrán néppel szemben. Sajnos semmi, amit ma látunk, nem enged arra következtetni, hogy az orosz elnök befejezné a háborút és abbahagyná az ártatlan ukránok gyilkolását” – fogalmazott Kirby. Arra a vádra, miszerint az sem gyorsítja a háború befejezését, hogy az Egyesült Államok fegyverekkel támogatja Ukrajnát, csak annyit reagált: „Ezt a háborút Putyin teszi ilyen hosszúvá, nem mi”.

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2022. szeptember 05. 11:22
Az USA meg az Angolok háborús zónává változtatták Európa Keleti felét. Ukrán csicskásaik földig rombolják a saját országukat és veszélyeztetnek minden környező államot. Ki a gyilkos felforgató USA-val Európából !!! Nem fizetünk egy vasat sem az USA gyarmatosító terveiért !!
grad
2022. szeptember 05. 00:29
Kevés dolog gusztustalanabb, mint az USA szarkavarásai a határaitól távol, leszarva mindent és mindenkit, és képmutató módon eljátszva az ártatlan és segítőkész báránykát.
Kivűlálló
2022. szeptember 04. 23:58
John Kirby! Anyádnak az a jenki kurva picsája!
Namond
2022. szeptember 04. 20:30
Bár az átlag amerikai IQ-ja 80 körüli, lehet hogy még ők sem hiszik el John Kirby szavait. Az ukránokat Holodomorszkíj gyilkolja, az US - John Kirby - kormánya megbízásából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!