Gránátvető robbant egy kiállításon Csernyihivben, négy gyermek megsebesült

2022. szeptember 04. 10:00

Egy kétéves kisfiú súlyos állapotban van.

2022. szeptember 04. 10:00
null

Az Észak-Ukrajnában fekvő Csernyihiv városában szombat délután kiállítást rendeztek, ahol felrobbant egy gránátvető. A detonációban négy gyermek is megsebesült – számolt be az Index.

A rendezvényen, amelynek része volt a gyerekeknek szóló interaktív foglalkozás is, valamiért élőfegyvereket bemutató kiállítás is volt, itt pedig élesedett egy fegyver” – idézte a portál Viacheslav Chaus, a Csernyihiv Terület Katonai Igazgatóságának vezetőjét, aki a Facebook-oldalán reagált a történtekre..

Chaus hozzátette, hogy egy kétéves kisfiú súlyos állapotban van.

Nyitókép illusztráció. Fotó: DAISUKE TOMITA / YOMIURI / THE YOMIURI SHIMBUN VIA AFP

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. szeptember 04. 16:59
Tényleg "szakemberek" felügyelték? Tényleg ilyen "szakemberek" vannak ott?
Ehetős Odó
2022. szeptember 04. 15:26
"itt pedig élesedett egy fegyver" Jaja. Mert a fegyverek csak úgy maguktól élesedni szoktak... ezek a hoholok még annál is idiótábbak, mint amilyennek gondolom őket.
Ehetős Odó
2022. szeptember 04. 15:23
Mi az a "gránátvető"...? Aknavetőről már hallottam - az öcsém is buffosoknál szolgált 40 évvel ezelőtt. No, mindegy, én sem tudhatok mindent.
Kutyaszittya
2022. szeptember 04. 14:37
Az oroszok voltak. EU segíts! Küldjetek bombázókat. Legfeljebb ha lebombázzuk Kárpátalját, azt is az oroszokra kenjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!