Így fogadták a királynő koporsóját szállító konvojt Banchoryban (videó)

2022. szeptember 11. 13:46

Volt, aki virágot vetett a koporsót szállító jármű elé.

2022. szeptember 11. 13:46
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, vasárnap délelőtt elhagyta Balmoralt II. Erzsébet koporsója. A gyászmenet útvonalán a hatóságok emlékezők tömegeire számítanak.

Így volt ez Banchoryban is, ahol az út két oldalán megrendült arcú emberek kísérték figyelemmel, ahogy a konvoj áthaladt a településen és folytatta útját Edinburgh-be, a Holyroodhouse-palotába.

Volt, aki egy szál virágot vetett a koporsót szállító jármű elé.

Az utolsó autó távozását követően az egybegyűltek tapssal ismerték el azok munkáját, akik utolsó útjára kísérik a királynőt – írta a BBC. A megható pillanatokat megörökítő felvételt ITT tekinthetik meg.

A BBC hivatalos Youtube-csatornáján élőben is nyomon követhető, hogy épp merre jár a királynő koporsóját szállító konvoj:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. szeptember 11. 19:22
Biden is ott lesz a temetésen háttérben Károlyt kioktatja merre tartson.
Asztis
2022. szeptember 11. 14:32
Fülöppel újra boldogok
Gullwing
2022. szeptember 11. 14:13
A királynőlyüket az angolok egy német autóval vitték az utólsó űtjára.....
annamanna
2022. szeptember 11. 14:11
Nem akarom elhinni, hogy valaki ezt képes legyen önreklámra felhasználni: https://www.kuwaittimes.com/wp-content/uploads/2022/09/queen-elizabith-coffin.jpg William Purves temetkezési vállalkozó: https://www.williampurves.co.uk/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!