Élő adásban kapott sztrókot egy amerikai híradós (VIDEÓ)

2022. szeptember 06. 13:16

A műsorvezető kollégái egyből tárcsázták a segélyhívót.

2022. szeptember 06. 13:16
null

Egyre nehezebben tudott olvasni a súgógépről az oklahomai Tulsában működő KJRH csatorna híradósa, a műsorvezetőnek ezért meg kellett szakítania az adást és átadnia a helyét a kollégájának – írja az Independent.

 

 

A reggeli hírműsorban Julie Chin először a látását kezdte részlegesen elveszíteni, később pedig a keze és karja kezdett zsibbadni, ezután pedig már a szavak kimondásával is meggyűlt a baja. Kénytelen volt bevallani a nézőknek, hogy „valami baj van” vele – számolt be a műsorvezető a Facebookon.

Az orvosaim szerint kezdődő sztrók jeleit mutattam a szombat reggeli élő adásban. Néhányan láthattátok ezt, nagyon sajnálom, hogy ez történt

írta Chin.

Nyitókép: Twitter

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mo ching
2022. szeptember 06. 16:47
Hasonló a magyar rádióban is volt. Nem tudom, melyik csatornán a bemondónő a hírek olvasása közben zavarodott meg, oda nem illő dolgokkal kommentálta a híreket. Azt hiszem, helyrejött az orvosi kezelés után.
Kaldvi
2022. szeptember 06. 16:33
.
figyelő4322
2022. szeptember 06. 16:10
Úgy néz ki, hogy az asszony eléggé túlsúlyos lehet. Többnyire ilyenkor üt le a guta...
figyelő4322
2022. szeptember 06. 16:07
Sztrók? Az meg mi a bánat? Csak nem agyvérzésről van szó? A sztrók helyett még a népies gutaütés is jobb szó, és legalább magyar!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!