Bunkereket építenek Ukrajnában a tanévkezdés előtt álló diákoknak

2022. augusztus 23. 11:16

Hiába a háború, az élet megy tovább...

2022. augusztus 23. 11:16
null

Ukrajna szerte építenek bunkereket és óvóhelyeket a tanévkezdésre hamarosan visszaérkező diákok számára – írta meg a CNN. A hírportál szerint az iskolák arra készülnek, hogy szeptemberben megnyitják a kapuikat a tanulók előtt, viszont sok pedagógus szerint nem tudják biztosítani a növendékek biztonságát és a szülők nyugalmát.

Iskoláinkat nem arra tervezték, hogy védekező létesítményként használhassák őket

 – fogalmazott az amerikai csatornának Szerhij Horbakov, az ukrán oktatási ombudsman.

Nyitókép: MTI/EPA/SERGEY KOZLOV

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lurker
2022. augusztus 23. 21:42
A fotón látható iskola nagyon hasonlít arra a szakadár területeken lévő általános iskolára, amit órakezdés előtt 1 órával bombáztak szét az ukrán tetűládák amerikai bombákkal, ezért szerencsére senki sem sérült meg. Kisiskolásokat bombáz a nyugat, érted?
zsuuuzsaaa
2022. augusztus 23. 16:23
Bunkerépítés helyett béketárgyalás esetleg???
kaffogó hebrencs
2022. augusztus 23. 14:28
Gondolom a HIMARs-okat is a gyerekeknek adta oda az USA, a szinusz-koszinusz számításokat és a háromszögelést fogják oktatni vele nekik.
Aerion
2022. augusztus 23. 13:49
Nem értem, hogy mi célból. Ukrajna holnap mindent visszafoglal, és holnapután bemasírozik Moszkvába, három nap múlva pedig statáriálisan kivégzik Putyin elnököt, az orosz nép ünneplése közepette. Akkor minek bunkereket építeni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!