Így reagált az USA külügyminisztériuma az amerikai önkéntes halálára

2022. augusztus 27. 12:22

„Az Ukrajnában tartózkodó amerikai állampolgároknak azonnal távozniuk kell az országból” – hangsúlyozta az amerikai külügyminisztérium szóvivője.

2022. augusztus 27. 12:22
null

Egy amerikai állampolgár nemrég meghalt Ukrajnában – közölte az amerikai külügyminisztérium szóvivője. A tisztviselők kapcsolatban állnak a családdal, és konzuli segítséget nyújtanak. A szóvivő a Guardian szerint hozzátette: 

„Megismételjük, hogy az amerikai állampolgároknak nem szabad Ukrajnába utazniuk azok miatt az Ukrajnában tartózkodó amerikai állampolgárok miatt, akiket az orosz kormányzat kiszemelt, és a már Ukrajnában tartózkodó amerikai állampolgároknak azonnal távozniuk kell az országból, ha ez biztonságos, bármilyen kereskedelmi vagy más, magánúton elérhető földi közlekedési eszközzel”.

 

Nyitókép: SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. augusztus 28. 11:30
Bárcsak már az utolsó ilyen trógert lőnék agyon!!!
luisbathhelena
2022. augusztus 28. 07:41
A végső győzelem küszöbén mi ez a defetizmus és gyávaság???
Szandras
2022. augusztus 27. 19:46
A nyamvadt usákok teleszarják a gatyát hogy otthon lázadás tör ki a háború ellen ,az ukrajnában elhullottak miatt!
Kegyes urunk Karolus
2022. augusztus 27. 19:41
Mit keresett Ukrajnában az amerikai ügynök?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!