Nyakon lőtte a McDonald's alkalmazottját, mert kihűlt az édesanyja sültkrumplija

2022. augusztus 03. 16:51

A 23 éves Matthew Webbet kritikus állapotban szállították kórházba.

2022. augusztus 03. 16:51
null

Egy 23 éves férfi kritikus állapotban van, miután a rendőrség szerint munka közben lelőtték egy brooklyni McDonald's-ban. A lövöldözés helyi idő szerint hétfőn este 7 óra körül történt az étterem előtt – jelentette a CBS New York.

A lövöldözés előtt egy 40 éves vásárló odalépett a 23 éves Matthew Webbhez, és vitatkozni kezdett vele. A CBS2 forrásai szerint a nő azért gurult dühbe, mert kihűlt a sült krumplija. A szóváltás aztán a gyorsétterem előtt folytatódott, a források szerint ekkor a nő odahívta a 20 éves fiát, és azt mondta neki, hogy „intézze el a problémát”.

A férfi ekkor elővett egy fegyvert, és nyakon lőtte az étteremlánc alkalmazottját.

Webbet kritikus állapotban szállították a Brookdale Egyetemi Kórházba. A nő 20 éves fiát a helyszínen őrizetbe vették, és kihallgatták. A hírek szerint az áldozat korábban nem állt kapcsolatban a gyanúsítottal vagy a lövöldöző édesanyjával.

Az elmúlt időszakban több gyorséttermi dolgozót is erőszakos támadás ért az Egyesült Államokban. Májusban egy McDonald's dolgozót többször megszúrtak, amikor más alkalmazottakat igyekezett megvédeni egy dühöngő vendégtől Kelet-Harlemben. Januárban pedig a 19 éves Kristal Bayron-Nievest érte halálos lövés egy kelet-harlemi Burger Kingben elkövetett fegyveres rablás során, emlékeztet az ABC7.

A kép illusztráció: police.hu 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burdisgarage
2022. augusztus 04. 01:54
Niggerek
Forgalmazó
2022. augusztus 03. 22:45
Nincs visszaút !
bunko_jobbos
2022. augusztus 03. 21:59
Rohadt nagy ötlet a szabad fegyverviselés joga. Ha bármilyen IQ-d van, akkor is jogod van eldönteni, hogy a másik éljen-e vagy haljon. Gratula. (Én még a saját kezembe se adnék fegyvert, hát még máséba.)
Bicsike
2022. augusztus 03. 21:30
A hideg krumpli nem játék. Megmondták már a nagy öregek is. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!