Lengyel változat készül Zelenszkij A nép szolgája című sorozatból

2022. augusztus 18. 12:31

Készülőben az új lengyel elnök?

2022. augusztus 18. 12:31
null

Lengyel remake készül Volodimir Zelenszkij A nép szolgája című népszerű ukrán tévésorozatából – számolt be róla a The Hollywood Reporter. A Polsat lengyel tévécsatornánál azonos címmel forgatják a színész-producer Zelenszkij politikai karrierjét is elindító sorozat lengyel verzióját. A Polot Media produkciójában készülő adaptáció főszerepét Marcin Hycnar kapta, rendezője pedig Maciej Bielinski.    

A szatirikus hangvételű eredeti szériában, amely nagy sikert aratott Ukrajnában, Zelenszkij alakította a főhőst, egy középiskolai történelemtanárt, aki véletlenül csöppen bele a politikába, és államfő lesz belőle. A vígjátéksorozat sikere nyomán a színész politikai karrierje is beindult, és 2019-ben megválasztották Ukrajna elnökévé.    

Az Ukrajna ellen indított orosz háború kitörése után a Netflix, amelynek kínálatában korábban már szerepelt a sorozat, újra műsorra tűzte, de számos ország tévécsatornája is megvásárolta a sugárzási jogokat. Mindeddig Lengyelország fogadta be a legtöbb ukrán menekültet a háború kitörése óta. A lengyel határőrség múlt héten posztolt Twitter-üzenetében azt írta, hogy az orosz katonai invázió február 24-i kezdete óta mintegy 5,4 millió ember érkezett Ukrajnából Lengyelországba.

Kapcsolódó

Az RTL Klub leadja azt a sorozatot, amivel az ukrán elnök híres lett hazájában

A három évadot megélt ukrán vígjátéksorozatot 2015 és 2019 között gyártották. Bővebben!

A három évadot megélt ukrán vígjátéksorozatot 2015 és 2019 között gyártották.

(MTI)

Fotó: SERGEI SUPINSKY / AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. augusztus 18. 16:48
A lengyelek meg vannak zakkanva! Ebből még sok baj lehet!
kulakman
2022. augusztus 18. 16:10
Kellér Dezső újratöltve, mégis csak a szocializmus embere volt!
Syr Wullam
2022. augusztus 18. 14:06
Várós. Ja, nem.
formaegy
2022. augusztus 18. 13:55
Morawiecki, vagy Tusk lesz puccosseggű egy gitárral. Melyik küldi vágóhidra az ukrán embereket az USA érdekeiért? Melyikből lesz saját népének tömeggyilkosa? Szánalmas vergődés. Térdeljetek!!!!!!!!!!! a puccosseggű elé!!!!!!!!!!! Jó étvágyat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!