Már háromszor bevetette a „levegőben kilőhetetlen” Kinzsal rakétát az orosz haderő

2022. augusztus 21. 16:17

Az orosz védelmi miniszter szerint a rakéták mindhárom alkalommal hatékonynak bizonyultak.

2022. augusztus 21. 16:17
null

Szergej Sojgu védelmi miniszter az orosz állami tévében beszélt a Kinzsal rakéták bevetéséről. Első alkalommal a hadműveletek megkezdése után nagyjából egy hónappal vetették be egy fegyverraktár ellen Ivano-Frankivszk közelében. A másik két esetről azonban nem hangzottak el részletek – írja a vg.hu a Sky News értesülése alapján. 

A védelmi miniszter az állami televíziónak nyilatkozva azt is elmondta, 

a rakéták mindhárom alkalommal hatékonynak bizonyultak a nagy távolságban lévő célpontok eltalálásában.

Sojgu hozzáfűzte: a Kinzsal rakétákat szinte lehetetlen a levegőben kilőni.

Mint ismert, Moszkva büszkén mutatta be 2018-ban a világ minden pontját elérő új, orosz fegyvert.

Nyitókép: MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
utolsó kisgazda
2022. augusztus 22. 21:46
Alapos a gyanú, hogy a muszkák itt csak szájkaratét mutatnak be, vagyis egy darab rakétájuk sincs ebből a típusból. A szarmatból pedig csak elmélet van. Slussz. Ugatnak, pofáznak! Egy vacak kis Ukrajnával sem tudnak elbánni. Ez már bizonyos. Az azért megdöbbentő hogy itt mennyi moszkovita nyilatkozik. Ezektől szar nép ez a magyar. Elképesztő hogy a felcsúti kiscigány így megtébolyította ezt a magyarnak mondott söpredéket. Az a vigasztaló, hogy az ország másik fele tisztességes és jó emberekből áll. Csak ne lenne ennyi hitvány.
Lanter
2022. augusztus 22. 11:43
Itt minden félnek egy az érdeke,hogy minél tovább tartson a háború, mert addig jól keresnek vele.mindenre kihat.mocskos, undorító az egész föleg az alattomos rohadék usa amit művel minden téren.
ppix
2022. augusztus 22. 09:20
HÁROMSZOR? TÉNYLEG? HÚBAZMEG. Az igen. Háromszor. Egy háborúban. Kifogyott a lőszer, vagy nem alkalmas háborúsat játszani a cucc, vagy mi a tököm? Jut eszembe, Armata tankból sikerült már 100-at gyártani? Van más csodafegyver is? Robotkutyákat mikor küldik? HAHAHAHAHAHAHAHA
Machete
2022. augusztus 22. 09:04
Benne van a nevében, hogy kültéri rakéta: "Kinn dzsal"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!