NBC News: Oroszország távolmaradásra szólította fel a zaporizzsjai atomerőműben dolgozókat

2022. augusztus 18. 20:51

A felek provokációval vádolják egymást.

2022. augusztus 18. 20:51
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, növekszik a feszültség a zaporizzsjai atomerőmű körül. Az NBC News értesülései szerint – amelyet az ukrán hírügynökség is megerősített – az ott dolgozókat arra szólították fel, hogy

pénteken ne jelenjenek meg a létesítményben.

Mindkét fél provokációval vádolja a másikat

Mint ismert, Ukrajna korábban azzal vádolta Oroszországot, hogy „provokációt” tervez a zaporizzsjai üzemben. Korábban Oroszország is ezzel vádolta meg Ukrajnát, ezért az oroszok azzal fenyegetőztek, hogy leállítják a létesítmény működését – emlékeztetett a hírportál.

Nyitókép: DIMITAR DILKOFF / AFP

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2022. augusztus 19. 08:55
Reméljük Albertirsára nem lesz hatással.
szürkeSzarvas
2022. augusztus 19. 05:56
Az orosznak nem erdeke az erőmű "lövése". Kiknek is az érdeke? Jé! A deep state zsidóknak "odaát"..
Vikijo
2022. augusztus 18. 23:20
Nagyon sokan mintha felulrol szemlelnek a dolgokat pedig ideje lenne minden normális embernek alaposan be_arni.
krampus
2022. augusztus 18. 22:40
Ra lehet keresni google-on: Nukleare Katastrophe nur wenige Stunden entfernt? A naci ukranok leszarjak , hogy egy esetleges sugarzo felho akar Europa fele is mehet, mint anno Chernobilnal. Ha tenyleg sikeresen belelonek a reaktorba s sugarzo szennyezodes indul meg, akkor ideje lenne Lemberget lebombazni valami szep atombombaval! Utana majd elkussol mindenki! Bar tolem Kijevre is dobhatjak, noha a naci ukranok fo tomegei lembergiek. Csak elotte uritsek ki az allatkertet, mert azokert nagy kar. Az ukran meg kaphat egy ujabb haholdomort.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!