Törökország betarthat Finnország és Svédország NATO-csatlakozásának

2022. augusztus 04. 20:09

A közel-keleti állam kérését több tucat „terrorista” kiadásáról június óta nem teljesítette a két skandináv ország.

2022. augusztus 04. 20:09
null

Törökország továbbra sem kapott választ a két skandináv országtól arra a kérésére, hogy adjanak ki neki 33 „terroristát”, habár június végén már hivatalos megállapodás is született az ügyben – írta az Index a Balkan Insightra hivatkozva.

„Ha a svéd és a finn kormány teljesíti a NATO-tagságra tett ígéreteit, Törökország betartja a szavát, és megteszi a szükséges lépéseket a folyamat lezárásához.

– idézte Bekir Bozdag török igazságügyi minisztert a hírportál.

Nyitóképen Recep Tayyip Erdogan, török elnök. Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rézvirág
2022. augusztus 05. 08:07
Pedig hogy örülnének a befogadott agysebészeik, ha kiadnák a gaz terroristákat! Örömtüzek gyúlnának országszerte!
pitypang1125
2022. augusztus 05. 07:06
Helyes
Hair is on Ford
2022. augusztus 05. 00:37
Törökország mióta közel keleti ország?
Láncfűrészes Attasé
2022. augusztus 04. 23:14
Vicces, vagy inkább tragikomikus, ahogy a moszkovita fideszesek a Kremlben uszító vöröscsillagos szovejetekkel meg a muszlim teokráciába csúszó török rezsimmel szimpatizálnak az európai fehér svédek meg a finnek ellenében, csak azért, mert keleten gumibottal üthető baromállatnak nézik a saját népüket. És akkor csodálkoznak, hogy a magyarokat keleti, balkáni meg gyüttment hordának nézik le mindenhol a putlerista narancsproletár kormányukkal együtt, a szlovákok, románok meg mongoloznak :DDD Persze amíg az orbáni öndefinició is az, hogy a magyarok veszekedős félázsai származékok, akik nincs is ebben ellentmondás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!