„Történelmet írt” a tízéves transznemű lány a New York-i divathéten

2022. augusztus 18. 11:09

Noella McMaher lett a legfiatalabb transzmodell, aki színpadra léphetett az eseményen.

2022. augusztus 18. 11:09
null

A tízéves Noella McMaher lett a legfiatalabb transzmodell, aki színpadra álhatott a New York-i divathéten – számol be az Out. A portál szerint a modellt Mel Atkinson tervező képviseletére bízták meg a Trans* Clothing Company-tól, amely kimondottan a transznemű embereknek gyárt ruhákat.

McMaher a szülei elmondása szerint már kétéves kora óta nem érezte magát kényelmesen fiúként. Amint elkezdte a modell karirrjét – hét éves korában – megengedték neki a névváltoztatást.

 

 

A fiatal modell azt reméli, hogy kiállásával más transznemű gyerekeket is arra ösztönöz, hogy elfogadják önmagukat és bízzanak abban, amilyenek valójában.

 

 

Nyitókép: Instagram

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. augusztus 19. 18:01
Első gondolatom, hogy szegény gyerek. Tönkretették a szülei. Vajon meddig fog élni mikor jön el az a pont, amikor öngyilkos esz. Mert az tuti, hogy tragédiával fog végetérni az élete.
Doktor Detektor
2022. augusztus 19. 11:11
Tényleg szuper boldognak látszik az arca ,már a képeken is ..... idióta világ.
Kókuszmackó
2022. augusztus 19. 07:18
Nyomorult szerencsétlen. Már két éves korában se érezte magát jól fiúként? Ezt mesélték neki? És azóta ezt hiszi? Ezzel hajszolták bele a reflektorfényes életbe, aminek a végén 16 éves korában öngyilkos lesz? Egy másik idióta transznemű gyerekeknek gyárt ruhákat? Mégis mi a fene folyik itt? Kik azok a szarok, akik gyerekeket használnak fel beteg lelkük kielégítésére és ezt még büszkén ki is teregetik? Miben különböznek egy pedofiltól?
Sandokan74
2022. augusztus 19. 07:00
Transznemű gyerek nincs! Megnyomorított, tönkretett gyermek van! A szülőket börtönbe kell záratni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!