Látogatást tesz a zaporizzsjai atomerőműben a nemzetközi ügynökség főigazgatója

2022. augusztus 25. 18:08

A francia és az orosz védelmi miniszter is beszélt telefonon, az oroszok beengedik Grossit.

2022. augusztus 25. 18:08
null

„Hamarosan meglátogathatja a jelenleg orosz irányítás alatt álló zaporizzsjai atomerőművet Rafael Grossi, a Nemzetközi Atomenergiai-ügynökség főigazgatója” – jelentette ki csütörtökön a francia médiának adott nyilatkozatában az igazgató az Index beszámolója alapján.

– idézi a CNN Grossit, aki csütörtökön korábban Emmanuel Macron francia elnökkel is találkozott. Az orosz védelmi minisztérium szerint a francia és az orosz védelmi miniszter aznap telefonon is beszélt az atomerőműről, írják.

Ahogy megírtuk, az ukránok korábban nem engedték be Grossit.

Fotó: Askin Kiyagan / Anadolu Agency via AFP

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2022. augusztus 26. 07:52
Végre.
Highlander07
2022. augusztus 25. 22:21
Olyan hírek is keringenek, hogy amellett, hogy itt is piszkos bombát akart csinálni a náci ukrán vezetés, még amerikai és angol tudósok kísérletezgettek mindenféle vegyi és biológiai anyaggal, gondolom a radioaktivitást felhasználva. Ezt a akarták volna elrejteni a mocsok náci ukránok meg az őket háturlól toló debilek. Tegnapi hír. Mellesleg a naü az erőművet eddig le sem szarta, sőt, voltak is ott, de "mindent rendben találtak", de ekkora nyilvánosság mellett már nem hazudhatnak! Cikk az erőmű valós helyzetéről: https://readovka.space/nuclear-disaster?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202208
Burdisgarage
2022. augusztus 25. 19:21
Nemzetközi ügynökség? Persze elolvastam meg kitaláltam, de akkor is...
Ólat a trolloknak
2022. augusztus 25. 19:07
Márciusban már üzentek az oroszok, hogy Moszkván keresztül szívesen látják a NAÜ-s látogatókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!