Akkor most vajon a MOL kinek az utasítására fizetett?

2022. augusztus 11. 06:13

Talán Putyin... Vagy egyenesen a Gyurcsány utasította a MOL-t.

2022. augusztus 11. 06:13
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„A Magyar Nemzet írta meg most.

»A Molnak köszönhetően újraindulhat a Barátság vezeték

A Mol egyeztetést folytatott az ukrán és az orosz féllel a Barátság vezeték újraindításáról, és átutalta az ukrajnai szakasz használatért fizetendő tranzitdíjat – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

„A díjkötelezettség átvállalásával a Mol gyors megoldást nyújtott a problémára: az ukránok ígérete szerint néhány napon belül újraindulhat a kőolajszállítás, amely pár napja a banki oldalon felmerülő technikai akadályok miatt állt le« – olvasható a közleményben.

A tájékoztatás szerint a gyors intézkedést az ellátási helyzet tette indokolttá: a Barátság kőolajvezeték déli szakaszán keresztül érkezik a kőolaj Magyarországra, Szlovákiába és Csehországba is, és bár a Molnak Magyarországon több hétre elegendő saját tartaléka van, regionális nagyvállalatként a környező országok ellátásbiztonságáért is felelősséget vállal.

Ez így rendben is van. Most már csak az a kérdés, hogyan fogja ezt keretezni az összes DK-s gazember -Gyurcsánnyal az élen-, és szegény hülye Vásárhelyi Mária, aki ma reggel úgy ébredt, hogy Putyin (!) Orbán kérésére(!) zárta el a csapot(!).

Akkor most vajon a MOL kinek az utasítására fizetett? Talán Putyin... Vagy egyenesen a Gyurcsány utasította a MOL-t. Igen, csak így történhetett. Ezt a verziót fogja megírni a V.M. nevű agyhalott.

Amúgy a szlovákoktól és a csehektől egy köszönöm jól esne...”

Nyitófotó: Földházi Árpád

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andras zoli
2022. augusztus 12. 18:37
Ez a probléma az olaj elzárásával kapcsolatba Bajer jól fogalmazott! De.... Ezt a problémát a kormány is láta de a Mol ezt felválalva hogy megoldják ezért a kormány nem nyult bele. Ez igy müködik!Ha baj lett volna akkor azt a Mol és a kormánynak kellet volna megoldani! De a Mol megmutatta nem egy csőd tömeg mind néhány Magyar vállalat! Ezért gratulálunk a Mol embereinek akik ezzen dolgoztak!
berkenye
2022. augusztus 12. 14:45
Te mikor tűnsz már el az érzékelhető környezetünkből szarházi bayer?
LancelotDuLac
2022. augusztus 12. 07:46
Akkor most vajon a MOL kinek az utasítására fizetett? - az a kérdés, honnan volt pénze xDDDDDDDDDDDD
útonjáró
2022. augusztus 11. 21:44
anyu most nagyon szégyelli magát miattad, elvtárs! ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!