Putyin lánya felel az embargó kijátszásáért

2022. július 13. 20:07

Az orosz államfő kisebbik lányát azzal bízták meg, hogy próbáljon megoldásokat találni a nyugati import helyettesítésére.

2022. július 13. 20:07
null

Katyerina Tyihonova, leánykori nevén Jekatyerina Putyina a napokban lett annak a moszkvai testületnek az egyik vezetője, amely a nyugati importot próbálja helyettesíteni – írja az Infostart. Sajtóhírek szerint egyre nagyobb problémát jelent Oroszországban a nyugati embargó, az ukrajnai hadjárat megindítása miatt bevezetett büntető intézkedések miatt gyakorlatilag összeomlott a behozatal, ami helyenként áruhiányt is okoz.

Megjegyezték, a nyugati országok által kivetett embargók az importált alkatrészeket használó vállalatoknál okozták a legnagyobb gondot. 

Vlagyimir Putyin soha nem volt hajlandó sem cáfolni, sem megerősíteni, hogy az 1968-ban, Drezdában született Katyerina Tyihonova a lánya lenne. Mindenesetre az Egyesült Államok ellene és a nála két évvel idősebb nővére, Marija Voroncova (Marija Putyina) ellen is tiltó rendelkezéseket hozott, válaszul Oroszország Ukrajna elleni inváziójára.

Címlapkép: MTI/AP/TASZSZ/Szergej Bobilev

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. július 14. 13:25
nem lehet butabb mint a bruszelita nemberek !
drom176
2022. július 14. 09:10
Mandi.....valamilyen értelmesebb fickó szemlézzen már!
Vakfolt
2022. július 14. 07:33
Konkrétumok nélkül összedobott sejtetéshalmaz. Van benne Putyin a lánya, vagy nem lánya, aki valami testületnek tagja lett. Ez mind kurvamindegy, mi ebben a hír, mire ment ki ez a fogalmazás? Ja persze, ott az üzenet: Oroszország mindjárt összeomlik az embargótól!
I_Isti
2022. július 14. 07:20
Jekatyerina? Az tulajdonképpen Katyusa! Vagyis fegyver :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!