Lavrov: A Nyugat célja Ukrajnát oroszgyűlölő, neonáci fellegvárrá változtatni

2022. július 05. 11:14

Az orosz külügyminiszter szerint már ereszkedik az új vasfüggöny.

2022. július 05. 11:14
null

Az orosz külügyminisztérium vezetője kijelentette, hogy a Nyugat blokkolja az ukrajnai helyzetről objektív tájékoztatást nyújtó média munkáját – számol be a TASZSZ orosz hírügynökség.

„A magam részéről részletesen tájékoztattam partnereinket a Donbaszban az ukrajnai különleges katonai művelet menetéről. Érdekünkben áll, hogy a tények arról, hogy a kijevi rezsim képviselői hogyan viselkedtek és viselkednek Ukrajnában, a világ közvéleménye számára is hozzáférhetővé váljanak.

Sajnos a Nyugat mindent megtesz annak érdekében, hogy blokkolja a média munkáját, amely objektív tájékoztatást nyújt a történtekről

– mondta Szergej Lavrov orosz tárcavezető kedden a mongol külügyminiszterrel, Batmuhin Battsecseggel folytatott megbeszéléseket követő sajtótájékoztatón.

Az orosz külügyminisztérium vezetője megjegyezte, hogy a Nyugat egyik legveszélyesebb megnyilvánulása az a hosszú távú tevékenység, amelynek célja, hogy Ukrajnát „nyíltan oroszgyűlölő, neonáci állammá, katonai fellegvárrá” változtassa, hogy veszélyt teremtsenek az Oroszországi Föderáció biztonságára.

Kapcsolódó

Lavrov: Már ereszkedik az új vasfüggöny

Új hidegháborúról beszélt Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Minszki látogatásán, miután a NATO Oroszországot minősítette a legsúlyosabb biztonsági fenyegetésnek. Bővebben!

Új hidegháborúról beszélt Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Minszki látogatásán, miután a NATO Oroszországot minősítette a legsúlyosabb biztonsági fenyegetésnek.

Fotó: Russian Foreign Ministry / Sputnik via AFP

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. július 05. 14:41
hogy majd a gázkamrát is beindíthassák!
RasPutin
2022. július 05. 13:35
Te orosz tetü. A náci az aki lemásolja a Hitler lebensraumját. És az ti vagytok tetves oroszok.
foldizs
2022. július 05. 13:02
Ha valaki az elmúlt hónapokban sokat tett azért, hogy az ukránok meggyűlöljék az oroszokat, azok pont az oroszok.
Vakfolt
2022. július 05. 13:02
Legyen két verzió, Ukrajnából az orosz területeket foglalják csak el, vagy az egészet. Ha csak az oroszt, akkor marad egy állam ami folytonos háborús helyzetet fog okozni, 2014 óta is folyton átrakétáztak, semmiféle megállapodást nem tartanak be, egy állandó gennyes folyás lesz. Ha az egészet elfoglalják, a nem orosz területeken nagyon sok katonát kell állomásoztatni, mert folyton baszakodni fognak, vagy kitelepítenek mindenkit aki veszélyes lehet a Gulagra, erre is volt már példa. Nehéz megmondani, hogy melyik jobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!