Zelenszkij szerint a világon mindenki számára világos, hogy Ukrajna győzni fog

2022. július 04. 08:27

Az ukrán elnök optimistán elemezte az eseményeket.

2022. július 04. 08:27
null

Moszkva veszteségeit számolgatva Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentette, hogy Oroszország több mint 35 ezer katonát vesztett eddig a háborúban, írja az Index. Zelenszkij továbbá azt állította, hogy az orosz gazdaság az „elmúlt 50 év legnagyobb válságába” került. „A világon mindenki számára világos, hogy Ukrajna győzni fog.

idézte az Independent az ukrán elnököt.

A háború képe ugyanakkor egészen mást mutat az elmúlt napok hírei alapján.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal /  Anadolu Agency / AFP

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma1977
2022. július 05. 06:08
Ja ja az ukri majmok meg már Moszkvánál járnak.Komolyan halálra röhögöm magam ezen a transzvesztita bohócon.
Andreas1970
2022. július 05. 03:36
Zelenszki mara mar teljesen elvesztette a realitas erzeset. Ez az ember egy felelotlen zoldfulu aki amerikai babkant teljesiti az USA koveteleseit.
Csigorin
2022. július 04. 17:10
wunderwaffe?
hernadvolgyi
2022. július 04. 17:09
Ukrajna akkor fog nyerni, 1. ha az angolszász, főleg amerikai-brit befolyásoltságától meg tud majd szabadulni. 2. ha a háború további nyugati fegyverszállítmányok megszűnésével már nem lesz tovább folytatható, 3. ha a Biden, Soros utódok ukrajnai érdekeltségeiket elveszítik, lemondanak azokról, 4. ha Ukrajnának oroszbarát kormánya alakul, visszatér a 2014 előtti politikájához. Ha pedig tovább folytatják a háborút, akkor el fognak fogyni az ukrán katonák és "szimpatizáns" zsoldosaik. Ha pedig a NATO már nem a háttérből, Oroszország határai mentén fogja provokálni Putyint, hanem nyíltan Ukrajnában is színre lép, akkor nagy valószínűséggel atomfegyverek segítségével fogják onnan kiűzni Őket, mert Ukrajna történelmi szemszögből is orosz érdekeltség volt, és orosz érdekeltség marad a jövőben is. Ezek lehetnek tárgyalási alapok a békekötésre. Az EU pedig álljon a sarkára, és a saját érdekeiben, ne pedig az USA érdekeiben politizáljon a saját kárára, ha nem akar gáz nélkül maradni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!