Bejelentették Liszicsanszk elfoglalását az oroszok

2022. július 02. 19:22

A csecsenek az utcán ünnepelnek, az ukránok visszavonultak, és úgy tűnik, felrobbantották maguk mögött a városházát.

2022. július 02. 19:22
null

„Az orosz hadsereg irányítás alá vonta Liszicsanszk városát” – jelentette a RIA Novosztyi hírügynökség tudósítója. Minderről az Index tudósít. Az oroszok már szombaton kora délután azt állították, hogy bekerítették a várost. Ezt később az ukránok tagadták, és azt mondták, hogy ők ellenőrzik a 100 ezres települést, írják.

Az orosz állami hírügynökség most azt állítja, hogy az ukránok visszavonultak,

és felrobbantottak maguk mögött több épületet, köztük a városházát is. Mindeközben Ramzan Kadirov, Csecsenföld vezetője közzétett egy videót, amelyen csecsen és kozák katonák ünnepelnek a városban:

 

 

 

Az Index azt írja, hogy mindeközben az orosz Izvesztyija tudósítója – állítása szerint – szintén a helyszínről jelentkezett be egy másik videóban, és az mondta, hogy

a helyiek közül is voltak, akik üdvözölték az orosz katonákat.

Liszicsanszk ostromát azt követően kezdték meg az oroszok, hogy a múlt hétvégén többheti harc után elfoglalták Szeverodonyeck városát, írják.

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. július 03. 13:30
Nabtessék megint győztek az ukik. Apropó nem tudja vki mikor lesz az ukrán győzelmi felvonulás Moszkvában. Me' foglaltam helyet.
Sany Xepi
2022. július 03. 06:19
Nincs rá magyarázat..... A nyugati sajtó szerint.
luisbathhelena
2022. július 03. 04:47
Az lehet h az oroszok elfoglaltak. De legalább 20 ukrán propaganda videón az ukránok győztek ismét :))
Forgalmazó
2022. július 03. 00:04
Davaj Russia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!