Zelenszkij: Oroszországnak nincs bátorsága beismerni a vereséget

2022. július 13. 08:26

A háború képe alapján nehezen értelmezhető kijelentést tett az ukrán elnök.

2022. július 13. 08:26
null

A Telex arról ír, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint Oroszországnak „nincs bátorsága” beismerni a vereséget. Zelenszkij a kedd esti beszédben azt mondta, hogy az orosz hadsereg nyilvánvalóan az elöregedett fegyverekre és a szovjet korszak taktikáira támaszkodik.

Szerinte az ukránok egysége, valamint az ukrán fegyveres erők ereje miatt a háború kimenetele „biztos”.

„A világ második legnagyobb hadserege fél az ukránoktól, és csak a régi szovjet fegyverek készleteire támaszkodnak. Már nincs stratégiai erejük, és nem értik, hogy mit csinálnak a mi földünkön. Arra sincs bátorságuk, hogy elismerjék a vereséget és kivonják a csapataikat az ukrán területekről” – mondta az elnök.

Volodimir Zelenszkij kijelentései ugyanakkor úgy tűnik, köszönő viszonyban sincsenek az utóbbi hetek fejleményeivel: Mariupol, Szeverodoneck és Liszicsanszk orosz bevételével és az orosz előrenyomulással.

Kép forrása: Facebook

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BlancoAgilon38
2022. július 13. 17:12
„A világ második legnagyobb hadserege fél az ukránoktól, és csak a régi szovjet fegyverek készleteire támaszkodnak. Már nincs stratégiai erejük, és nem értik, hogy mit csinálnak a mi földünkön. Arra sincs bátorságuk, hogy elismerjék a vereséget és kivonják a csapataikat az ukrán területekről” – mondta az elnök. Láttad már az országodat te barom? Putyin azt mondta, még nem csináltak semmit. Pár pillanat alatt eltüntetne a Föld színéről, CIA-majom. Embert nem hallottam még így hazudni mint ezt a szerencsétlen hülyét...
Hill
2022. július 13. 16:06
Nem tudom, mit szed, de adjon nekem is
Toto00
2022. július 13. 14:31
Ez így ahogy állítják teljesen nem igaz. Ugyanis ott amikor 2 hétre tervezték és azt bőségesen túllépték Putyin már egy csomó pénzt vesztett....azóta is. Azóta szankciónálták, fegyvereket, járműveket és embereket vesztett. Lehet, hogy Ukrajna területeket, embereket stb vesztett De onnantól amikor 2 hétnél tovább tartott már vesztésre állt mert nem erre számitott. Ezt nem ismerte be. Másrészt lehet h területeket kap de utána olyan jóvátételt kell fizetnie, h belerokkanak. Ha szerencséjük van előbb hal meg mert putler nagyon beteg és az utod leállitja. Ez már nevetséges!!!
Robert69
2022. július 13. 14:07
Csak mint a Gyalog Galopp-ban a Fekete Lovag..............ha valaki emlékszik még a filmre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!