Újabb támadás történt a Kígyó-sziget ellen, mutatjuk a videót

2022. július 02. 18:30

Máris itt a következő fejezete a Kígyó-sziget mozgalmas, egyben szomorú történetének.

2022. július 02. 18:30
null

Az Index arról tudósít, hogy Valerij Zsalusznyij ukrán főparancsnok közzétett egy videót az egyik csapásról, amelyet a Kígyó-sziget ellen hajtottak végre. Az akcióra pénteken került sor, írják, vagyis azt követően, hogy az oroszok elhagyták a szigetet.  A felvételen az látható, amint egy ukrán gép megsemmisíti az otthagyott orosz harceszközöket.

Hozzátették, hogy mindez azt is jelzi, hogy a sziget egyfajta senki földjévé vált, máskülönben az ukránok inkább elzsákmányolták volna az orosz eszközöket. Vagyis az oroszokat elűzték ugyan, hangsúlyozták, de ők maguk sem tudják visszafoglalni a szigetet, mivel ott az orosz haditengerészet és légierő lecsaphatna rájuk (az oroszok nemrég foszforbombákkal már támadták is a Kígyó-szigetet).

Íme a videó:

 

Kép forrása: Twitter

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2022. július 03. 16:14
Régen, a csavargó utcagyerekek dobálták be szórakozásból az elhagyatott gyártelepek ablakait. Most az ukránok is közhírré tették, hogy ők is képesek ilyen koszlott hülyegyerekek lenni, csak hát az ilyesmi (az elpocsékolt lőszer és a rombolás okozta kár) nem két fillérbe fáj az adófizetőknek, pláne, ha ezt is az Unióval akarják kifizettetni.
KinderMike
2022. július 03. 10:07
Ilyenek ezek a ukránok: most, hogy kivonultak az oroszok ideiglenesen - felbátorodtak és eladják bátor győzelmi menetnek az egészet. Tetves gyáva, hazug, csaló, aljas banda
pitypang1125
2022. július 03. 08:17
Ökrök. Többe kerűltek azok a rakéták mint amit megsemmisítettetek vele. Bár a gyökér jenkik szívesen kifizetik a felesleges propagandát.
flesh ripper
2022. július 03. 08:15
a cia-GOEBBELS jól kitanította a bukrán nácikat: 'HAZUDNI? HAZUDNI? HAZUDNI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!