Zelenszkij tanácsadója szerint Ukrajna 2,5 éven belül „megoldja ezt a problémát”

2022. július 07. 06:26

Különös előrejelzést adott a háború befejezéséről Alekszej Aresztovics.

2022. július 07. 06:26
null

Mikor érhet véget a háború? Az Index arról ír az Union nyomán, hogy Alekszej Aresztovics, az ukrán Elnöki Hivatal vezetőjének tanácsadója bejelentette új előrejelzését az ukrajnai háború befejezésének időpontjáról. Volodimir Zelenszkij elnök tanácsadója azt mondta, hogy Ukrajna 2,5 éven belül „megoldja ezt a problémát”.

Aresztovics meggyőződése szerint az orosz hadsereg már elvesztette azt a képességét, hogy bármilyen sikert elérjen Ukrajnában.

A kijelentés meredeknek tűnik az elmúlt hetek fejleményeinek tükrében. Május végén a tanácsadó még azt jósolta, hogy a háború több hónapig el fog húzódni, emlékeztet az Unian.

Fotó: MTI/EPA/Szergej Ilnyickij

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma1977
2022. július 07. 16:17
2.5 év???Fél évetek sincs bohócok!A Ruszkik legyalulják Kazárilandot a g.cibe.Abból komolyan nekem is kellene amit ezek szívnak :)
Kivűlálló
2022. július 07. 15:34
"Ukrajna 2,5 éven belül „megoldja ezt a problémát” Hol lesz már Ukrajna 2,5 év múlva...!? :D :D Még az EU sem lesz a fasorba sem! :D Alekszej Aresztovics...! Nektek már nincs 1 évetek sem! ;)
VeJoLa
2022. július 07. 11:08
Remélhetőleg sokkal kevesebb idő kell ahhoz, hogy maga Ukrajna "megoldódjon".
svejk11
2022. július 07. 09:59
Nem fog eltartani az ukrán ellen állás két és fél évig! Addig még lesz 2, azaz kettő TÉL! Orosz OLAJ és orosz GÁZ orosz URÁN fűtőelemek nélkül?? NAPÓLEON, és HITLER csapatai sem tudtak győzni az OROSZ TÉL tábornok ellen. Zelenszkijnek jobb csapatai vannak, mint Napóleonnak, vagy Hitlernek ?? Még a saját gabonáját sem tudja exportálni az oroszok engedélye nélkül. Nincs saját hadi ipara, nincs tartalékban élelem, felszerelés, fegyver, benzin és gázolaj! Amiből jól ellátott: Pofátlanság, arrogancia és koldulási képesség. De eu kevés... nagyon kevés !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!